Skip to main content

Alanya

Vi startede vore aktiviteter i Alanya i 2011 og har siden 2016 arrangeret både rejser og selve hoteloplevelsen i vort andet hjem.

Efterhånden har vi også fået flere produkter på hylderne. "Alanya med Jan" er blevet en institution med hygge, udflugter, musik og glæde. Det er en pakkerejse hvor alt er inkluderet. Og mange vælger også vort traditionelle charterkoncept via vort søsterselskab Dolphin Travel.

Vi har lavet over 75 koncerter med danske kunstnere i Alanya, der kan man også selvom man ikke bor på Kaila købe billet til og opleve det. Kig under "Dolphin Alanya koncerter".

Vi laver også i efteråret Smagen af Middelhavet, hvor man kommer ud i olivenplantagerne, møder bananavlere og oplever det populære tyrkiske køkken autentisk og fyldt med gode overraskelser og storytelling.

Som det sidste nye kan vi så også tilbyde flyvning til Gazipasa udover vore faste afgange til Antalya. Det koster lidt mere, men er jo også med kortere transfertid.

Man kan købe uger uden koncert og streetfood de er typisk lidt billigere, eller uger hvor både koncerten med danske artister og vort populære streetfood er inkluderet.

Vælg lige nøjagtig den rejse du ønsker. Og er du i tvivl kan du altid give os et ring på 70 26 00 49.

Vi ses i herlige Alanya!

 

Alanya med Jan

Alanya: Rejs med Ans Rejser til Alanya, hvor du har fornøjelsen af vores ejer, Jan Ørum som er ekspert rejseleder. Book din uforglemmelige rejse nu!

8 dage Fra 6.895,- Læs mere

Alanya-Gazipasa

Alanya-Gazipasa: Rejs med Ans Rejser til Alanya, hvor du har fornøjelsen af vores ejer, Jan Ørum som er ekspert rejseleder. Book din uforglemmelige rejse nu!

8 dage Fra 4.995,- Læs mere

Dolphin Alanya Koncerter

Dolphin Alanya Koncerter: Køb din billet til koncerterne 2024, hvor du kan opleve super dygtige danske kunstere optræde og skabe en fest.

Smagen af Middelhavet

Smagen af Middelhavet: Rejs med Ans Rejser til Alanya, hvor du har fornøjelsen af at opleve Tyrkiet på en hel ny måde med Smagen af Middelhavet. Book din uforglemmelige rejse nu!

8 dage Fra 7.995,- Læs mere
Rejsekalender
24/7Koncert - Anders BlichfeldtFra 515,-
31/7Koncert - Lune CarlsenFra 515,-
5/8Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
12/8Prag - Den Gyldne StadFra 5.395,-
12/8Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
12/8Smagen af Vestjylland - Hornslet SeniorerFra 4.795,-
18/8Metal Randers til HollandFra 6.895,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning