Skip to main content

Rejse til Skagen & Læsø

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 


Forslag til grupperejse:
Hold ferie i Danmarks nordligste by Skagen, som til enhver tid er et besøg værd hele året rundt. Desuden kommer vi på denne tur også til Læsø, og oplever husene med de unikke tage af tang.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•   Tur til Læsø
•   Meget indhold til en skarp pris
•   4 stjernet luksusbus
•   Tid på egen hånd i Skagen

Programmet dag for dag:
•   Dag 1 - Ankomst til Skagen 
•   Dag 2 - Læsø
•   Dag 3 - Skagen og hjemtur 

Dag 1 - Ankomst til Skagen
Efter opsamlingen kører vi direkte til Skagen, så vi får mest muligt tid i den skønne by. Vi kører direkte til Grenen, hvor der er mulighed for at nyde den medbragte frokost sandwich.  Grenen er en af Danmarks største naturattraktioner. Et besøg på Grenens spids med Sandormen er en spændende og inspirerende tur, hvor du kan få information om kystliniens forandring og naturens mangfoldigheder. Grenen er scenen, hvor en fantastisk naturoplevelse udspilles ved en kombination imellem sandet, vandet og det imponerende lys. Er man heldig, kan man ud over hundredevis af måger, også opleve de store flyvere – havørn, kongeørn og fiskeørn.  Besøget i Skagen fuldendes med en tur i Sandormen til Grenens spids, hvor der også er mulighed for at stå med den ene fod i Skagerrak og den anden i Kattegat. Herefter kører vi til Foldens Hotel, som danner rammen om vores ophold de næste 2 nætter. 

Dag 2 - Læsø
Efter morgenmaden kører vi til Frederikshavn, og tager færgen til Læsø. Vi ser øens saltsyderi, og går heller ikke glip af øens museum, hvor vi bl.a. ser de specielle tangtage. Vi spiser vores medbragte frokost på øen, og er tilbage i Skagen til aftensmaden.

Dag 3 - Skagen og hjemtur
Efter morgenmaden starter vi dagen med besøg på Skagen Odde Naturcenter, hvor der vises både kunst og design foruden deres naturafdeling. I dagligtale Ørkenfortet, grundet beliggenheden midt i det enestående naturområde på Danmarks nordligste spids. De unikke arkitektoniske rammer er skabt af Jørn Utzon, som blev inspireret af naturen. Udover fortælling om naturen, smager vi på bjesk og fodrer firben og frøer! Et alsidigt besøg venter os. Vi kører retur til Skagen, hvor der bliver tid på egen hånd til at spise frokost (ekskl.), shopping og andet. Vi starter hjemturen midt på eftermiddagen. Forventet hjemkomst først på aftenen. 


  Rejsekalender
  21/8Prag - Den Gyldne StadFra 3.895,-
  21/8KroatienFra 11.995,-
  21/8Prag med Brenderup SeniorerFra 3.495,-
  22/8Smagen af DanmarkFra 3.995,-
  22/8DresdenFra 4.895,-
  23/8ÆrøFra 3.395,-
  23/8Fantastiske LæsøFra 2.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning