Rejser i Danmark

Vores eget Kongerige Danmark – det mindste land i Skandinavien - er absolut et besøg værd. Fra det idylliske Skagen, over Kongens København, til solskinsøen Bornholm. Danmark er et fladt land med grønne bøgeskove, et utal af smukke øer, bløde højdevariationer og en kystlængde på hele 7.314 kilometer. Her findes de dejligste fine sandstrande, kridtklinter og klippeskær. Det rød-hvide dannebrosflag vejrer i vinden ved de smukke kongeslotte, de store herresæder og i de små idylliske landsbyer. Den skinnende sol og lyseblå himmel giver et specielt lys. Sommeren er lun, sandet er hvidt, vandet er salt. Danmark når det er dejligst.

Smagen af Danmark er en helt unik gastronomisk sanserejse over flere dage. Her skal vi besøge flere ildsjæle, hvor dine smagsløg og duftesansen er i særligt fokus. En oplevelse udover det sædvanlige i vores eget Kongerige Danmark.   

Smagen af Danmark

Smagen af Danmark: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det´ dansk, det´ dejligt!

5 dage Fra 3.995,- Læs mere

Hotel Højskole på Dolphin Hotel Herning

Hotel Højskole på Dolphin: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser, musik og kunst er i centrum.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Cirkusrevyen 2022

Busrejse til Cirkusrevyen 2022: Kom med til Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken. På anden dagen skal vi se dejlige Bogense og besøge Erik Menveds Kro.

Bornholm

Busrejse til Bornholm: Oplev hele Danmarks ferieø. Ferie på Bornholm har en særlig stemning. Bestil din rejse til Bornholm hos Ans Rejser.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Skagen - toppen af Danmark

Busrejse til skønne Skagen: Hold ferie i Danmarks nordligste by Skagen. Desuden har du mulighed for at komme på tur til Læsø.

De Danske Sydhavsøer

Busrejse til De Danske Sydhavsøer: Kom med på denne skønne rejse til nogle af de smukkeste egne i Danmark. Turen besøger til Lolland, Falster, Møn og det naturskønne Sydsjælland.

Smagen af Limfjorden

Smagen af Limfjorden: Kom med på en enestående rejse, hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det´ dansk, det´ dejligt!

5 dage Fra 4.395,- Læs mere

Smagen af Sydhavsøerne

Kom med på en unik rejse i 2022 med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Bestil din rejse til Smagen af Sydhavsøerne nu!

4 dage Fra 4.695,- Læs mere

Den 4. Alder med Georg Julin

Den 4. Alder: Kom med på en inspirerende rejse med Ans Rejser & Georg Julin. Sang, foredrag og udflugter i en rejse.

5 dage Fra 4.395,- Læs mere

Smagen af Jul med Georg Julin

Smagen af Jul: Kom med på en dejlig rejse med Ans Rejser & Georg Julin. Julehygge, sang, musik, foredrag og udflugter i en rejse.

5 dage Fra 4.395,- Læs mere