Skip to main content

Nyheder 2023

I 2023 er vi klar med en række nye rejser til både ind- og udland. Her på siden kan du læse om dem alle bl.a. vores nye spændende smagsrejse Smagen af Vestjylland, der er næste skud på stammen ud fra Smagen af Danmark konceptet. Vi har desuden to helt nye Irland rejse samt flere historiske Tysklandsrejser blandt det nye. 

Smagen af Vestjylland

Smagen af Vestjylland er krydret med god mad og drikke, smuk og barsk natur, samt rigtig gode fortællere der vil indføre os i den helt særlige kultur der opstår, når man lever med Vesterhavet som nabo.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Den hemmelige

Nu har får du muligheden! Find vovehalsen frem i dig og book en rejse til Destination Ukendt med Ans Rejser og Dolphin Familien.

5 dage Fra 6.495,- Læs mere

Festlige København

Festlige København: Kom med på 3 døgn med glade og forrygende oplevelser i Festlige København. Cirkusrevy, Anders Bircow som guide i København og byrundtur i Bogense

3 dage Fra 3.795,- Læs mere

Walk and Talk med Anne Vibeke

Walk and Talk: Kom med på en spændende ny rejse med et anderledes samvær med hyggelige snakke og anderledes oplevelser. Bestil din rejse hos Ans Rejser!

Wien - Musikkens By

Wien - Musikkens By: Oplev Wiens arkitektur med de smukke og velbevarede bygninger, som stammer tilbage fra kejserdømmets storhedstid. Wien er en af Europas allersmukkeste hovedstæder, fyldt med konditorier, museer og masser af musik og teater. Vi skal opleve en ægte Wiener Heurige, se slottet Schön...

Toscana

Se den smukkeste natur og nyd livet på tur til Toscana med dansk ekspert rejseleder. Bestil din rejse til Italien her.

Smagen af Jul med Kirsten Siggaard

Smagen af Jul: Kom med på en dejlig rejse med Ans Rejser & Kirsten Siggaard. Julehygge, sang, musik, foredrag og udflugter i en rejse.

5 dage Fra 5.295,- Læs mere

Berlin & Dresden

Berlin & Dresden - Oplev Berlin og Dresden på denne nye rejse. Vi forsøger her at kombinere to forrygende byer med stor historie og masser af oplevelser.

I Luthers Fodspor

I Luthers Fodspor: Træd i Martin Luthers fodspor på rundrejse i det tidligere Østtyskland med Ans Rejser. Besøg steder fyldt med historie og betydning.

Sønderjylland og Nordtyskland

Sønderjylland og Nordtyskland: Oplev Danmarkshistorien på nærmeste hold. Tag med på denne spændende rejse i det sønderjyske og nordtyske. Bestil din rejse hos Ans Rejser.

Irlands smukkeste kyst

Irlands smukkeste kyst: Kør på verdens smukkeste kystrute, Ring of Kerry, og hvis vejret tillader det, en enestående sejltur til Skellig Islands. Længere mod syd venter det uberørte Sheeps Head med dejlige ture i den smukkeste natur ved Atlanterhavet. Vi kommer tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkn...

Det Østlige Irland: Dublin, Wicklow Mountains & Mythical Meath

Rundrejse med korte busdage i det østlige Irland med hovedstaden Dublin, Wicklow Mountains med den spektakulære natur syd for Dublin samt den enestående kultur og historie i området Mythical Meath nord for Dublin.

Rejsekalender
10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
17/4RomFra 7.395,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning