Skip to main content

Nyheder 2023

I 2023 er vi klar med en række nye rejser til både ind- og udland. Her på siden kan du læse om dem alle bl.a. vores nye spændende smagsrejse Smagen af Vestjylland, der er næste skud på stammen ud fra Smagen af Danmark konceptet. Vi har desuden en helt ny Irland rejse samt flere historiske Tysklandsrejser blandt det nye. 

Smagen af Vestjylland

Smagen af Vestjylland er krydret med god mad og drikke, smuk og barsk natur, samt rigtig gode fortællere der vil indføre os i den helt særlige kultur der opstår, når man lever med Vesterhavet som nabo.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Festlige København

Festlige København: Kom med på 3 døgn med glade og forrygende oplevelser i Festlige København. Cirkusrevy, Anders Bircow som guide i København og byrundtur i Bogense

3 dage Fra 3.795,- Læs mere

Walk and Talk med Anne Vibeke

Walk and Talk: Kom med på en spændende ny rejse med et anderledes samvær med hyggelige snakke og anderledes oplevelser. Bestil din rejse hos Ans Rejser!

2 dage Fra 2.995,- Læs mere

I Luthers Fodspor

I Luthers Fodspor: Træd i Martin Luthers fodspor på rundrejse i det tidligere Østtyskland med Ans Rejser. Besøg steder fyldt med historie og betydning.

5 dage Fra 4.295,- Læs mere

Sønderjylland og Nordtyskland

Sønderjylland og Nordtyskland: Oplev Danmarkshistorien på nærmeste hold. Tag med på denne spændende rejse i det sønderjyske og nordtyske. Bestil din rejse hos Ans Rejser.

3 dage Fra 2.995,- Læs mere

Irlands smukkeste kyst

Irlands smukkeste kyst: Kør på verdens smukkeste kystrute, Ring of Kerry, og hvis vejret tillader det, en enestående sejltur til Skellig Islands. Længere mod syd venter det uberørte Sheeps Head med dejlige ture i den smukkeste natur ved Atlanterhavet. Vi kommer tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkn...

Udsolgt Læs mere

Berlin & Dresden

Berlin & Dresden - Oplev Berlin og Dresden på denne nye rejse. Vi forsøger her at kombinere to forrygende byer med stor historie og masser af oplevelser.

5 dage Fra 5.895,- Læs mere
Rejsekalender
2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning