Skip to main content

Kulinariske Smagsrejser

Kom med på rejser, hvor dine sanser bliver forkælet. En kulinarisk sanseoplevelse, hvor vi besøger lokale ildsjæle og fantastiske steder. Vi skal både smage, dufte og se helt utrolige virksomheder og iværksættere, som alle brænder for det de laver. På de forskellige lokationer skal vi også høre om stedernes historier, som alle er helt unikke på hver deres måde. Udover at vi skal smage på helt fantastiske produkter, besøger vi også historiske steder og møder lokale guides, som vil tage os med rundt i området og med stor glæde fortæller om egnen. Når turen går til Berlin, besøger vi bl.a. et af Europas største stormagasiner. Her findes en hel etage til delikatesseafdelingen, som er fyldt op med smage og dufte fra hele verden. En hel unik kulinariskoplevelse, hvor du kan gå på opdagelse i blandt mange utrolige og fantastiske produkter.

Smagen af Danmark

Smagen af Danmark: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det´ dansk, det´ dejligt!

5 dage Fra 3.995,- Læs mere

Smagen af Limfjorden

Smagen af Limfjorden: Kom med på en enestående rejse, hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det´ dansk, det´ dejligt!

5 dage Fra 4.395,- Læs mere

Smagen af Ærø

Smagen af Ærø: Bestil din rejse til en blanding af gastronomi, kultur, kunst og ikke mindst lokale autentiske fortælleringer. Skønne Ærø er destinationen for denne nye rejse.

4 dage Fra 4.295,- Læs mere

Smagen af Berlin

Busrejse til Smagen af Berlin: Spændende og anderledes rejse til Berlin. Kom med Ans Rejser og vores danske rejseleder i 4-stjernet luksusbus.

5 dage Fra 5.495,- Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning