Dag 1 – Ankomst
Fra kl. 15.00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17.00. Alle 4 middage på hotellet vil være med fokus på økologiske lokale råvare.

Dag 2 – Vestjyske Delikatesser, Stenbjerg Kro, Nationalpark Thy, Brænderiet Limfjorden
Efter Dolphins flotte morgenmadsbuffet skal vi med bussen fra hotellet. Første stop er hos Vestjyske Delikatesser hvor Sonja og Martin Mose på deres nedlagte landejendom ved Tvis har indrettet værksted, hvor de blander og sælger vestjyske delikatesser. Frokosten skal nydes på Stenbjerg Kro hvor en helt særlig naturpark platte serveres. Friske råvarer direkte fra Naturpark Thy. Bussen tager os rundt i naturparken inden vi ankommer til Brænderiet Limfjorden. Her skal vi besøge ægteparret Ole og Silvia som startede deres første destilleri tilbage i 2013 på Mors. Siden flyttede de til Sundsøre i Østsalling i den gamle færgekro og efter at have renoveret og bygget bryggeri til åbnede Brænderiet Limfjorden igen i maj 2018, nu med skøn beliggenhed direkte ned til Limfjordens vande.
Dag 3 – Månsson, Gyvelborg
I dag skal vi ikke køre ret meget i bus men i stedet fordybe os i de 2 steder på ruten. Første stop er Månsson som ligger 25 min. syd for Herning. Her ser og hører vi om den økologiske proces omkring grøntsager. Stedet er faktisk Danmarks største producent af økologisk icebergsalat. Vi slutter i gårdbutikken med alverdens lokale råvarer og et væld af forskellige dufte. Her skal vi nyde en frokost anretning med økologiske råvarer fra stedet. Næste stop er et kvarters kørsel østpå hos det hollandske ægtepar Jellemien og Willem som driver Gyvelborg øko-camping og gårdbutik. Vi skal høre om og ikke mindst se et økologisk landbrug. Stedet er særligt anerkendt for deres Jersey køer.
Dag 4 – Ømosebær, Cold Hand Winery
Ømosebør blev i 2019 kåret til ”Danmarks Bedste Lokalproducent” af tjenesten, GoForLocal. Her skal vi høre historien om stedet, igennem plantagen, pakkeriet og ikke mindst opleve deres gårdbutik. Vi afslutter besøget med omgang en tapas af lokale råvare med bær vin til. Vores smags-rejse fortsætter nu til et sted mellem Randers og Viborg – det som man i København kalder ”ude på landet”. Omgivet af en æbleplantage og dansk idyl. Her ligger frugtvineriet Cold Hand Winery. Et sted, hvor sanserne åbnes, fortælleglæden blomstrer og hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres. Vi skal naturligvis opleve processen bag produktionen af de himmelske dråber og til sidst skal de smages. Vi markerer den sidste aften på turen med endnu en herlig middag på hotellet tilberedt af lokale råvare og denne aften med musikalsk underholdning.
Dag 5 – Afrejse
Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn.