Venø & Venø Seafood

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse, er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk

Besøg ”Limfjordens hjerte” Venø og oplev østers mm. som øen er berømt for.

Vi skal besøge den ”bette” ø, Venø. Fra Kleppen havn er der flot udsigt til Venø Sund og Venø. Det tager ikke meget mere end 5 min at sejle fra fastlandet til Venø. På Venø starter vi med at besøge Venø Seafood. Bag Venø Seafood står Kristian Borbjerggaard, som er en lokal Venø-dreng og 3. generation af fiskerfamilie. Kristian kan ikke forstå hvorfor vi importerer østers fra bl.a. Frankrig, når de bedste produkter ligger i vandkanten, her i Limfjorden. De vil derfor eksempelvis ikke eksportere VenØsters, da det er synd og skam at sende så mange østers ud af landet og hvis udviklingen fortsætter har vi om 10 år ikke østers længere i danske farvande. Derfor er de også med i et opdrætsprojekt for at bevare østers i det danske farvand.

Hver eneste østers er håndsorteret, og håndbanket, da de vil have de bedste på markedet. Vi smager selvfølgelig på en østers fra fjorden inkl. et glas bobler. Herfra skal vi videre til Venø kro, som ligger smukt ved fjorden ca. 150 meter fra Venø Havn og med udsigt over fjorden. Her står menuen på ægte Venøbøf med kartofler, blandet salat samt to slags creme fraiche dressing. Med maverne forkælet skal vi nu tilbringe den næste time i selskab med en lokal fra øen, som viser og fortæller os alt hvad man skal se og høre om når man besøger Venø. Bl.a. Danmarks mindste kirke, fortællingen om efterskolen, øens historie og ikke mindst naturen.

I turen er inkluderet:
• Bustur i 4-stjernet luksusbus
• Morgenbakke og kaffe/te i bussen
• Færge til og fra Venø
• Rundvisning og smagsprøve hos Venø Seafood inkl. 1 glas bobler
• Frokost (Venø bøffer) på Venø Kro
• Ø-tur med lokal guide på Venø

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.