Dag 1 – Ankomst (A)
Vi flyver fra Billund direkte til Budapest, herfra i bus til vores hotel(Arany Homok) i Kecskemet. Byen ligger 80 km syd for den ungarske hovedstad. Efter indkvartering er der aftensmad på hotellet.
Dag 2 – Sightseeing og pusztatur (M)
Efter morgenmaden starter vi med en byrundtur. I perioden 1992 - 2013 var Det Danske Kulturinstitut placeret i byen. Kecskemet er nok mest kendt for sin exceptionelle arkitektur og de mange kirker. Efter sightseeingen besøger vi det smukke Rådhus. Om eftermiddagen kan man vælge at komme på en spændende pusztatur Pusztaen er et græsklædt slettelandskab, som oprindelig var beboet af hyrder, der på deres heste passede de store kvæg- og fåreflokke. Vi skal overvære et spektakulært hesteshow, efterfulgt af en 3 retters pusztamiddag. Under middagen, der er inkl. drikkevarer, bliver vi underholdt med sigøjnermusik.
Dag 3 – Heldagstur til Budapest (M, A)
Tur til "Østeuropas Paris" Budapest. Historiske bygninger og slotte, romantiske broer, grønne parker, god mad og vin og en venlig befolkning kendetegner byen. Vi skal på byrundtur i bus, hvor vi bl.a. kommer forbi Heltenes Plads, Fiskerbastionen der i dag er Verdens Kulturarv og den smukke Mathiaskirke. Vi skal naturligvis også til tops på Gellertbjerget. Her troner det 40 m høje befrielsesmonoment, hvorfra der er en enestående udsigt. I Budapest bliver der også lejlighed til at være på egen hånd. Dagens program slutter med aftensmad på restaurant Kaltenberg, hvor der bliver underholdning.
Dag 4 – Besøg på en lille gård, byen Kalocsa og vinkælderbyen Hajos (M, F, A)
Efter morgenmaden går turen til en smuk lille gård, som ligger langt ude på landet lidt nord for Kecskemet. Her besøger vi familien Kujani, der fortæller og viser os rundt på gården. Frokosten serveres på gården. Om eftermiddagen besøger i ærkebiskoppens domkirke i Kalocsa og byens paprikamuseum, derfra videre til vinkælderbyen, Hajos, hvor der bliver lejlighed til at besøge forskellige vinkældre. Der bliver naturligvis mulighed for at smage forskellige vine. Aftensmad hjemme hos det tidl. parlamentsmedlem, Albert Alføldi.
Dag 5 – Frit program samt termalbad og afslutningsmiddag (M, A)
Efter morgenmaden er formiddagen afsat til frit program. Eftermiddagen er sat af til forkælelse og afslapning i Kiskunmajsa, hvor et af Ungarns største termalbade ligger. Afslutningsmiddag på restaurant Kecskemet Csarda.
Dag 6 – Afrejse (M, A)
Tidlig afgang fra hotellet. Vi sætter kurs mod lufthavnen i Budapest og flyver hjem.