Skip to main content

Rejse til München - Oktoberfest i München

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:
En skøn rejse til den kæmpestore, traditionsrige folkefest i München. Årligt strømmer mere end 6 millioner besøgende til denne folkelige fest. Den originale oktoberfest afholdes på Theresienwiese midt i München. Her er der opstillet store telte med musik og underholdning i bedste sydtysk stil, tivoli, boder og selvfølgelig de berømte Biergarten. Der serveres de store Mass øl, pølser, saltkringler og andre sydtyske specialiteter. En folkefest som er kendt verden over, og ikke uden grund. Som en ekstra fordel bor vi på hotel i gåafstand til Oktoberfesten.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Hotel i gåafstand til festen
•  Byrundtur i München
•  Oplev verdens største folkefest
•  42 hektar stort festområde

Programmet dag for dag:
•  Dag 1 – Afrejse
•  Dag 2 – Byrundtur i München  
•  Dag 3 – Oktoberfest
•  Dag 4 – Hjemrejse

Dag 1 – Afrejse
Der er afgang tidlig morgen, og efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vort meget centrale hotel i München. Vi ankommer til vores hotel hen på aftenen.

Dag 2 – Byrundtur i München
Efter morgenmaden, kører vi en byrundtur i München for de som har lyst. Vi ser bl.a. det Olympiske Stadion, Fjernsynstårnet og meget mere.  Vi slutter rundturen på Teresienwiese, stedet hvor den store Oktoberfest finder sted. Resten af dagen er til fri disposition.  

Dag 3 – Oktoberfest
Denne dag kan bruges til lige netop det man har lyst til. Man kan besøge oktoberfesten, tage op i Fjernsynstårnet, spise på Hard Rock Cafe, shoppe i gågaden, eller måske noget helt andet.

Dag 4 – Hjemrejse
Efter morgenmad starter vi hjemturen fra München.  Efter nogle spændende og festlige dage kører vi med passende pauser til vore hjembyer. Forventet hjemkomst sidst på aftenen.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
  5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
  11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning