Skip to main content

Rejser til München - Oktoberfest i München

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:
En skøn rejse til den kæmpestore, traditionsrige folkefest i München. Årligt strømmer mere end 6 millioner besøgende til denne folkelige fest. Den originale oktoberfest afholdes på Theresienwiese midt i München. Her er der opstillet store telte med musik og underholdning i bedste sydtysk stil, tivoli, boder og selvfølgelig de berømte Biergarten. Der serveres de store Mass øl, pølser, saltkringler og andre sydtyske specialiteter. En folkefest som er kendt verden over, og ikke uden grund. Som en ekstra fordel bor vi på hotel i gåafstand til Oktoberfesten.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Hotel i gåafstand til festen
•  Byrundtur i München
•  Oplev verdens største folkefest
•  42 hektar stort festområde

Programmet dag for dag:
•  Dag 1 – Afrejse
•  Dag 2 – Byrundtur i München  
•  Dag 3 – Oktoberfest
•  Dag 4 – Hjemrejse

Dag 1 – Afrejse
Der er afgang tidlig morgen, og efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vort meget centrale hotel i München. Vi ankommer til vores hotel hen på aftenen.

Dag 2 – Byrundtur i München (M)
Efter morgenmaden, kører vi en byrundtur i München for de som har lyst. Vi ser bl.a. det Olympiske Stadion, Fjernsynstårnet og meget mere.  Vi slutter rundturen på Teresienwiese, stedet hvor den store Oktoberfest finder sted. Resten af dagen er til fri disposition.  

Dag 3 – Oktoberfest (M)
Denne dag kan bruges til lige netop det man har lyst til. Man kan besøge oktoberfesten, tage op i Fjernsynstårnet, spise på Hard Rock Cafe, shoppe i gågaden, eller måske noget helt andet.

Dag 4 – Hjemrejse (M)
Efter morgenmad starter vi hjemturen fra München.  Efter nogle spændende og festlige dage kører vi med passende pauser til vore hjembyer. Forventet hjemkomst sidst på aftenen.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning