Rejser til Costa Blanca - Langtidsferie på Costa Blanca

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:

En af vores nyheder til 2019, er langtidsferie på Costa Blanca, som er det sted i Europa der kan prale af flest solskinstimer om året. Vores rejse til Spanien er for dig, som elsker at rejse over land. Fremme på destinationen er der både tid til sol og afslapning, men vi skal også ud og opleve noget. Vi har inkluderet hele 6 udflugter i rejsens pris - foruden 4**** ophold og halvpension. Som en ekstra bonus, når du rejser med Ans Rejser, har vi inkluderet 2 x entre til hotellets spa område. Vi bor i den lille skønne badeby Alfas del Pi på Costa Blanca, som også er kendt som Den Hvide Kyst.

Bestil hos Ans Rejser fordi:

 • Dejligt hotel med halvpension
 • Alle udflugter inkluderet
 • Vi har god tid = hele 24 dage
 • Dansk rejseleder på hele turen

Programmet dag for dag:

 • Dag 1-3 – Afrejse
 • Dag 4-21 – Ophold Costa Blanca
 • Dag 22-24 – Hjemrejse

Program

Dag 1-3 – Afrejse (M, A)
Vi kører fra Danmark om morgenen, og frem til vores overnatningshotel i det sydlige Tyskland. Efter indkvartering er der aftensmad på hotellet. Dagen efter fortsætter vi gennem Alsace og frem til Sydfrankrig og vores overnatningshotel i nærheden af Montpellier. På dag 3 tager vi den sidste etape gennem det nordspanske landskab frem til Costa Blanca, vi ankommer til aftensmad.

Dag 4-21 – Ophold Costa Blanca (M, A)
18 hele dage er til rådighed på Costa Blanca, og med hele 6 udflugter inkluderet. Udflugternes rækkefølge og datoer planlægges af chauffør og rejseleder. Derudover arrangerer rejselederen små udflugter i løbet af ferien, som man kan vælge at deltage på.

Dag 22-24 – Hjemrejse (M, A)
Vi tager afsked med vores dejlige hotel og begynder vores hjemrejse. Vi kører til området ved Nimes i det sydfranske for vores første overnatning. Efter morgenmad den næste dag, fortsætter vi vores færd mod nord, og når frem til området ved Freiburg. Dag 24 kører vi det sidste stykke hjem til Danmark, hvor vi ankommer midt på aftenen.

Valencia - heldagsudflugt
Valencia, grundlagt som en Romersk koloni 138 f.Kr., er en af de største spanske byer, og det historiske centrum er ligeledes en af de største i Spanien. Sin arv af gamle monumenter og kultur attraktioner gør byen til en af Spaniens mest populære turistattraktioner. Vi skal se de vigtigste monumenter indenfor bymurene. Frokost på egen hånd - og eftermiddagen fri til at udforske byen selv.

Alicante - heldagsudflugt
Alicante - i hjertet af middelhavskysten er én af de mest populære destinationer i Spanien. Vi besøger Santa Barbara slottet, bygget i det 16. århundrede på grund af sin strategiske beliggenhed. Om eftermiddagen skal vi gå en tur i byen på Alamedaen; vi kommer forbi rådhuset, barokpalads fra det 18. århundrede og referencepunktet, hvorfra man måler niveau over havet i hvilket som helst sted i Spanien. Dette punkt, kaldet “Cota Cero”, finder man på det første trin på hovedtrappen.

Elche - heldagsudflugt
De iberiske og romerske perioder fra det V århundrede før Kristus til det II århundrede efter Kristus, var Elches stortid med store bygninger, templer og væld af skulpturer, såsom den famøse Dame fra Elche. Midt inde i Elche kan man besøge ” Præstens gård”, en helt unik botanisk have og en oase af stilhed og natur. Derefter kan man besøge ”Basilica de Santa Maria ”, en barok bygning man allerede bliver imponeret over på afstand, dels på grund af sin smukke facade og dels på grund af den blålige kuppel. Næste stop er Palmeskoven, som er erklæret som Verdens Kulturarv af Unesco og kendt for sin tropiske skønhed.

Calpe & Benidorm - halvdagsudflugt
Vi besøger først Benidorm, som er mest kendt som badeby, men det er nu stadig imponerende at se alle højhusene og de store hoteller beliggende ud til Middelhavet.
Herefter videre til Calpe, hvor man på lang afstand kan se den 336 meter høje klippe ved kysten, Peñón de Ifach. Ved Calpe ser vi den store saltsø, der ligger i udkanten af byen; her kan man ofte se flotte lyserøde flamingoer. Byens strategiske beliggenhed har gennem årtusinder tiltrukket forskellige folkeslag. Vi skal besøge det gamle mauriske kvarter Arrabal, hvor man i de stejle og snævre gader op langs trapperne kan se de små hvidmalede huse. Sidst på eftermiddagen tager vi hen til fiskerihavnen, hvor fiskerne sorterer dagens fangst i de forskellige fiskekasser, inden den skal på auktion kl. 17. Vi overværer auktionen.

Cartagena - heldagsudflugt
Dagens udflugt går til byen Cartagena med det velbevarede romerske teater, som blev opdaget ved et tilfælde i slutningen af 80’erne. Vores rejseleder viser rundt i byen bl.a. til teatret, de gamle fæstningsanlæg og den hyggelige havnefront. Tid på egen hånd til at udforske de snævre middelalderlige gader inden vi returnere til vores hotel sidst på eftermiddagen.

Guadalest – halvdagsudflugt
Castell de Guadalest er en lille landsby beliggende i en højde af 700 meter, med knap 200 indbyggere. Man kan kun komme ind i den gamle bydel ved at gå op ad ”Costera del Portal” trapperne og igennem en tunnel, der er boret i klippen. Det vil sige at byen er bilfri. Fængslet og kirken er også et besøg værd, udover de mange små hyggelige gader, hvor man kan nyde en kop kaffe eller spise frokost på nogle af de lokale restauranter.

Indkvartering

Albir Playa Hotel & Spa 4****

Skønt hotel som bliver vores base på denne langtidsferie. Centralt beliggende med swimmingpool, og kun 10 minutters gang fra den skønne strand. Alle værelser er med eget bad/toilet, aircondition og tv.
Læs mere på www.albirplayahotel.com

Bestilling

Prisen inkluderer:

 • Busrejse i 4-stjernet luksusbus
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 23 x morgenmad og 23 x aftensmad
 • Transport og udflugter ifølge program (ekskl. entréer)
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Tillæg pr. person:

 • Enkeltværelse
 • Årsafbestillingsforsikring
 • Fast plads i bussen

Øvrige informationer:

 • Valuta = Euro

  Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk