Cordoba, Granada & Sevilla

Ikke flere afgange i 2018
Vi har desværre ikke flere afgange tilbage i 2018 på denne rundrejse. Hold øje med vores hjemmeside, hvor nye afgange i 2019 vil blive annonceret, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked med det samme. Du er også velkommen til at kontakte os på rejs@ansrejser.dk eller 70 26 00 49.

Tag med Ans Rejser på en kulturel rundrejse i Andalusien, som takket være det milde og behagelige klima er et oplagt rejsemål hele året rundt. Alhambra, som blev bygget af maurerne for 700 år siden, er et af turens kulturelle højdepunkter. I Sevilla, som er Andalusiens hovedstad, skal vi se en række af de største seværdigheder, bl.a. det jødiske kvarter Santa Cruz og domkirken. Vi kommer naturligvis også ud til kysten, og der bliver mulighed for en udflugt til Gibraltar.

Bestil hos Ans Rejser fordi:

 • Inklusiv halvpension
 • Oplev Alhambra i Granada
 • Vi bor på 4**** hotel
 • Besøg på Gibraltar

Programmet dag for dag:

 • Dag 1 – Ankomst
 • Dag 2 – Byrundtur i Malaga
 • Dag 3 – Alhambra og Granada
 • Dag 4 – Ronda & Gibraltar
 • Dag 5 – Omfattende byrundtur i Cordoba
 • Dag 6 – Sevilla med katedralen og Plaza Espana
 • Dag 7 – Marokko eller tid på egen hånd
 • Dag 8 – Hjemrejse

Program

Dag 1 – Ankomst (A)
Efter ankomst til lufthavnen i Malaga, er der transfer direkte til Hotel Las Pirammides, som bliver vores base den næste uges tid. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

Dag 2 – Byrundtur i Malaga (M, A)
Vi kører med bus til Malaga hvor vi laver et panoramisk visit af byen inden vi stopper ved Gibralfaro. Efter den fantastiske udsigt tager vi en spadseretur hvor vi ser katedralen, bygget mellem det XVI og XVIII århundrede og den maurerske fæstning Alcazaba med det arkæologiske museum. Turen fortsætter forbi ruinerne af det gamle romerske teater for føderne af Gibralfaros bakker. Vi kommer også forbi Picassos fødehus og Picasso Museet, inden vi fortsætter ind i de hyggelige, smalle gader, hvor vi besøger lokale værtshuse, der serverer spanske tapas. Efter vores besøg i Malaga kører vi retur.

Dag 3 – Alhambra og Granada (M, A)
Vi kører med bus op af den smukke motorvej igennem de andalusiske landskaber til Granada. Ved ankomsten kan vi se det storslåede Alhambra kompleks, der rejser sig på en højslette med udsigt over byen. Vi besøger de fantastiske mauriske paladser, som er anerkendt som triumfen af arkitektonisk fantasi og kunstfærdighed. De er udstyret med en lang række værelser og baggårde, dekoreret med fine detaljer og sarte filigran. Guiden eskorterer jer gennem dette kulturelle skattekammer. Vi fortsætter med at udforske Generalife haverne der vrimler med blomster, cypresser, appelsintræer og kaskade springvand. Tid til frokost (Ikke inkluderet) og til at udforske Granada, og herefter går turen retur til Costa del Sol. Middag på hotellet.

Dag 4 – Ronda & Gibraltar (M, A)
Vi kører til Ronda, den iøjenfaldene bjergby der er delt i to af en kæmpe kløft. Ved ankomst besøger vi den imponerende bro der forbinder byens to dele. Vi kommer forbi katedralen og tyrefægterarenaen, som Orson Wells var meget glad for. Arenaen er i dag bygget om som et tyrefægtnings museum. Vi fortsætter til Gibraltar, som er en britisk koloni på knap 7 kvadratkilometer. Gibraltar har med sin strategiske placering ved indsejlingen til Middelhavet altid været eftertragtet af Europas stormagter. Vi stopper ved Europapunktet, hvor vi i klart vejr kan se helt over til Marokko på den anden side af strædet. Nede i Gibraltar by, bliver der tid på egen hånd til frokost og til at se lidt af byen. Her kan der handles toldfrit, og således gøres en god handel. Middag på hotellet.

Dag 5 – Omfattende byrundtur i Cordoba (M, A)
Vi skal opleve det bedste af Córdoba, som er én af de ældste byer i Spanien fra ca. 800 f.kr. Efter den muslimske erobring blev Córdoba gjort til hovedstad i ”Al Andalus”. Vi starter til fods i det historiske centrum, som er utrolig velbevaret. Den skønne blomstergade, ”Calle de las Flores” imponerer altid, men højdepunktet er den særprægede arabiske moské Mezquita-katedralen. Den er både moské og katedral på én og samme tid. Frokost på lokal restaurant (ekskl.) og tid til egne aktiviteter i byen, inden vi sætter kursen retur.

Dag 6 – Sevilla med katedralen og Plaza Espana (M, A)
Vi starter dagen i Sevilla med en panoramatur i bus gennem byen, som er Andalusiens hovedstad. Her ser vi bl.a. Guldtårnet, San Telmo-palæet, Plaza Espania og Guadalquivir. Herefter slentrer vi til fods gennem Sevillas historiske bydel med det fascinerende jødekvarter, Santa Cruz. Vi går indenfor i verdens største, gotiske domkirke, Catedrál de Santa Maria, hvor bl.a. Columbus ligger begravet. Tårnets arkitektur og udformning bærer præg af inspirationen fra Koutoubia moskéen i Marrakech. Efter frokost på en lokal restaurant (ekskl.) og tid på egen hånd kører vi retur sidst på dagen.

Dag 7 – Marokko eller tid på egen hånd (M, A)
Vi kører om morgenen langs kysten forbi Gibraltar, og langs Gibraltar strædet til havnebyen Tarifa som ligger ved Atlanterhavet. Derefter sejler vi med færgen tværs over Gibraltar Strædet til Tanger, hvor vores marokkanske bus og lokale guide venter, klar til at bringe os ned i den indre by, hvor vi spadserer igennem den gamle medina og nyder folkelivet. Vi besøger bl.a. en stor tæppeforretning, og spiser lokal frokost på en restaurant i medinaen. Om eftermiddagen går turen tilbage til Solkysten med et nyt frisk indtryk af Marokko. Heldagsudflugten er tilkøb og skal bestilles sammen med rejsen, pris kr. 795 pr. person (min. 10 deltagere). Alternativt er der mulighed for oplevelser på egen hånd på Costa del Sol.

Dag 8 – Hjemrejse
Tidlig transfer til lufthavnen i Malaga.

Indkvartering

Hotel Las Piramides 4****

Beliggenheden er ideel – ved stranden og den hyggelige strandpromenade. Vil du opleve lidt af bylivet, ligger centrum blot 600 meter væk. Alle værelser har eget bad/toilet med hårtørrer, en dejlig balkon, aircondition, tv, telefon og minibar. Opholdet er halvpension, mænd skal bære lange bukser under middagen i restauranten. Når du er færdig med at bade og sole dig, er her både frisør, cocktail- og pianobar. Fitness og spa/wellness er mod gebyr. Se mere på http://www.hotellaspiramides.com/

Bestilling

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse Billund – Malaga t/r
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 6 x morgenmad og 7 x aftensmad
 • Transport og udflugter ifølge program (inkl. entréer)
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 • Parkering i Billund Lufthavn

Tillæg pr. person:

 • Enkeltværelse kr. 1.400
 • Årsafbestillingsforsikring fra kr. 272
 • Fast plads i bussen kr. 95
 • Udflugt til Marokko (dag 7) kr. 795

Øvrige informationer:

 • Valuta = Euro