Rejse til Barcelona - Livsglæde i Barcelona

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
Kataloniens hovedstad. En stad fuld af blandinger, fra romerske levn, levn fra middelalderen til smukke eksempler på modernismen og avantgarde fra 1900-tallet. Bygninger af de katalanske arkitekter Antonio Gaudi og Lluis Dom som blev deklareret for menneskehedens kulturarv af UNESCO. Byen er af romersk oprindelse, dens lange historie og økonomiske dynamik har givet byen en imponerende kulturarv, som dens besøgende møder gennem museer, udstillinger, skulpturer, og et omfattende udbud af musik, teater og dans. At spadsere gennem Barcelonas gader er at forundres ved hvert skridt. Gågaderne i de gamle distrikter, de grønne områder og en fantastisk facade mod havet med moderne instalationer afspejler dens altomfattende karakter. Ramblaen, ikke at forglemme, en fascinerende gade fuld af liv med hyggelige cafeer og restauranter.

Rejs med Ans Rejser fordi:
•  GRATIS parkering i Billund
•  Centralt beliggende hotel
•  Drengekor i Montserrat klosteret
•  Besøg hos Cava producent

Program dag for dag:
•  Dag 1 – Ankomst
•  Dag 2 – Den store byrundtur i Barcelona
•  Dag 3 – Det gotiske kvarter og La Sagrada Familia
•  Dag 4 – Cava producent og klosteret i Montserrat
•  Dag 5 – Tid på egen hånd og hjemrejse

Dag 1 – Ankomst
Der er afgang med direkte fly fra Billund til Barcelona først på aftenen. Efter ankomst til Barcelona, er der transfer til vores hotel i centrum af byen.

Dag 2 – Den store byrundtur i Barcelona
Vi kører en panoramatur i bus rundt i Barcelona. I begyndelsen af det 20. århundrede foregik der en betydelig forandring i Barcelona by med Barrio del Eixample, hvor nogle af de mest karakteristiske bygninger i den katalanske modernisme blev bygget, designet af skabere som Antoni Gaudi. Vi oplever det nye Barcelona med Gaudis bygninger Casa Mila, Casa Batlo og andre af Barcelona´s imponerende seværdigheder. Vi fortsætter til det olympiske stadion, som blev bygget til Verdensudstillingen i 1929. I 1992 blev det fuldstændigt ombygget for at kunne være vært for de Olympiske Lege i Barcelona 92’. Herefter har vi fri til at udforske Barcelona på egen hånd.

Dag 3 – Det gotiske kvarter og La Sagrada Familia
Morgenmad på hotellet, og herefter skal vi rundt i det gotiske kvarter til fods. Kvarteret blev grundlagt som romersk koloni med navnet Barcino i slutningen af det første århundrede f.Kr., og var omringet af en beskyttende bymur, som man endnu kan se spor af i den gamle bydel. Det gotiske kvarter er det smukke bevis på den pragt, Barcelona levede i fra det 13. til det 15. århundrede. Vi besøger bl.a. Katedralen la Santa Creu, som blev bygget over 6 århundreder. Man startede med at bygge den i 1298, og den blev færdig i 1890. Vi ser også Barcelonas opera, Gran Teatre del Liceu, som blev bygget på la Rambla af Barcelonas borgerskab, og som er et af de mest fremtrædende operahuse i Europa. Fødevaremarkedet i La Boqueria kommer vi naturligvis også forbi. Derfra videre til La Sagrada Familia, og vi ser det indefra med vores lokale guide.

Dag 4 – Cava producent og klosteret i Montserrat
Vi starter om morgenen fra vores hotel, og kører til San Sadurni de Noia. Her besøger vi en af de største Cava producenter, med prøvesmagning. Derefter fortsætter vi ad den flotte bjergvej til Montserrat, som er Kataloniens hellige bjerg. Her besøger vi klosteret, og hører på klosterets imponerende drengekor, som synger hver dag. Når drengekoret slutter, er der mulighed for frokost, og herefter går turen tilbage til Barcelona. Om aftenen mødes vi alle på en lokal restaurant, tæt på hotellet. Vi skal smage på den spanske nationalret – Paella – en herlig afskedsmiddag og en aften i godt selskab.

Dag 5 – Tid på egen hånd og hjemrejse
Efter morgenmad på hotellet er der god tid til vi atter skal hjem. Brug tiden på cafeliv, shopping eller måske en rundvisning på Camp Nou, byens imponerende fodboldstadion.Vi kører mod Barcelonas lufthavn over middag.