Skip to main content

Rejse til Sydspanien - Andalusiens hemmeligheder

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
Tag med Ans Rejser på en kulturel rundrejse i Andalusien, som takket være det milde og behagelige klima er et oplagt rejsemål hele året rundt. Alhambra, som blev bygget af maurerne for 700 år siden, er et af turens kulturelle højdepunkter. I Sevilla, som er Andalusiens hovedstad, skal vi se en række af de største seværdigheder, bl.a. det jødiske kvarter Santa Cruz og domkirken. Vi kommer naturligvis også ud til kysten, og der bliver mulighed for en udflugt til Gibraltar.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Mange måltider inkluderet
•  Oplev Alhambra i Granada
•  Vi bor på 4**** hoteller
•  GRATIS parkering i Billund

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Ankomst
Efter ankomst til lufthavnen i Malaga, er der transfer direkte til den charmerende by Ronda. Herefter bliver vi indkvarteret på vores hotel i byen.

Dag 2 – Byrundtur i Ronda
Efter morgenmad skal vi på en byrundtur i Ronda. Vi ser naturligvis den berømte bro fra 1700-tallet, som er Ronda´s vartegn. Broen i Ronda forbinder den gamle og nye bydel med hinanden over en 100 meter dyb frodig kløft. Vi fortsætter til fods gennem parken i Ronda, hvorfra der er en storslået udsigt til markerne, som kaldes ”Rondas køkkenhave” med Grazalema bjergkæden i baggrunden. Vi ser naturligvis også den gamle fornemme tyrefægterarena. Ronda er byen, hvor tyrefægterkunstens regler blev udviklet og forfinet. Efter frokost på en lokal restaurant (ekskl.), sætter vi kurs mod Sevilla, som vi når først på aftenen. Indkvartering på hotel i Sevilla.

Dag 3 – Sevilla med katedralen og Plaza Espana
Vi starter dagen i Sevilla med en panoramatur i bus gennem byen, som er Andalusiens hovedstad. Her ser vi bl.a. Guldtårnet, San Telmo-palæet, Plaza Espania og Guadalquivir. Herefter slentrer vi til fods gennem Sevillas historiske bydel med det fascinerende jødekvarter, Santa Cruz. Herefter går vi indenfor i verdens største, gotiske domkirke, Catedrál de Santa Maria, hvor bl.a. Columbus ligger begravet. Kirken er bygget i perioden 1402 – 1506 på stedet, hvor der tidligere lå en moské. Tårnets arkitektur og udformning bærer præg af inspirationen fra Koutoubia moskéen i Marrakech. Efter frokost på en lokal restaurant (ekskl.) og tid på egen hånd, fortsætter vi videre mod Cordoba og vores hotel.

Dag 4 – Omfattende byrundtur i Córdoba
Vi skal opleve det bedste af Córdoba på dagens byrundtur. Córdoba er en af de ældste byer i Spanien fra ca. 800 f.kr. Efter den muslimske erobring blev Córdoba gjort til hovedstad i ”Al Andalus”. Vi starter til fods rundt i det historiske centrum, som er utrolig velbevaret. Den skønne blomstergade, ”Calle de las Flores” imponerer altid, men højdepunktet er og bliver den skønne særprægede arabiske moské Mezquita-katedralen. Den er både moské og katedral på én og samme tid. I katedralen ses et af Spaniens mest fornemme kor, sirligt udskåret i mahognitræ.Frokost på lokal restaurant (ekskl.) og tid til egne aktiviteter i byen, inden vi sætter kursen mod Granada og vores overnatningshotel i Granada by.

Dag 5 – Alhambra og Granada
Idag skal vi besøge paladset Alhambra, kronjuvelen over alle juveler. Oprindeligt blev Alhambra bygget som en fæstning, men blev omdannet til kongeligt palads. Efter denne overdådighed af et fæstningsanlæg, slotte og parker går vi ned i byen og ser Kapilla Real, Spaniens største renæssance katedral og ved siden af, Det Kongelige Kapel, som er gravsted for Det Katolske Kongepar, Ferdinand og Isabel. Om eftermiddagen kører vi til Fuengirola, hvor vi skal overnatte de næste 3 nætter på et hotel ved vandet.

Dag 6 – Fuengirola og Costa del Sol
Efter morgenmad på hotellet giver rejselederen en kort orienterende byrundtur i Fuengirola, således du kender byen og området ved vores hotel. Resten af dagen er til fri disposition. Kun 7 kilometer fra Fuengirola ligger Mijas, en af de små hvide byer med panoramaudsigt ud over Middelhavet. Cafeer, restauranter, flere kirker og parkanlæg pryder alt sammen denne lille hvide by. Og så har den Spaniens måske mindste og ældste tyrefægterarena, som stadig er i brug. Den er i hvert fald et kuriosum. Der går bus direkte op til denne lille perle på bjergskrænten. Vi mødes til aftensmad på hotellet.

Dag 7 – Gibraltar eller tid på egen hånd
Heldagsudflugt til Gibraltar, som er en britisk koloni på knap 7 kvadratkilometer. Gibraltar har, med sin strategiske placering ved indsejlingen til Middelhavet, altid været eftertragtet af Europas stormagter. Vi stopper ved Europapunktet, hvor vi i klart vejr kan se helt over til Marokko på den anden side af strædet. Nede i Gibraltar by, bliver der tid på egen hånd til frokost og til at se lidt af byen. Her kan der handles toldfrit, og således gøres en god handel. På vej tilbage til Fuengirola gøres stop ved en af de smukke kystbyer. Heldagsudflugten er tilkøb, og skal bestilles sammen med rejsen, pris kr. 495 pr. person. Alternativt er der mulighed for oplevelser på egen hånd i Fuengirola.

Dag 8 – Hjemrejse
Transfer til lufthavnen i Malaga, og vi flyver hjem.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning