Skip to main content

Rejser til Skotland - Det bedste af Skotland

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
Skotland er en fantastisk oplevelse. Landet er fyldt med sagnomspundne slotte, gumlende får og smukke landskaber. Med Ans Rejser oplever du en varieret rundrejse i dette vidunderlige land, lige fra Tattoo i Edinburgh til Isle of Skyes skønhed. Vi kommer bl.a. forbi Blair Castle, besøger et whisky destilleri og ser den barske vestkyst. Vi oplever kort sagt det bedste af Skotland på denne rundrejse.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Tattoo i Edinburgh
•  Dansk ekspert rejseleder
•  Oplev charmerende Isle of Skye
•  ​​​​​​​Besøg på whisky destilleri

Programmet dag for dag:
•  ​​​​​​​Dag 1 – Byrundtur i Edinburgh og Tattoo
•  ​​​​​​​Dag 2 – Edinburgh Castle samt lidt tid på egen hånd
•  ​​​​​​​Dag 3 – Blair Castle og Crannog Centre
•  ​​​​​​​Dag 4 – Whiskydestilleri og det skotske højland
•  ​​​​​​​Dag 5 – Loch Ness, Urquhart Castle og Isle of Skye
•  ​​​​​​​Dag 6 – Fort William og Kilmartin House
•  ​​​​​​​Dag 7 - Hjemrejse

Dag 1 – Byrundtur i Edinburgh og Tattoo
Efter ankomst til den skotske hovedstad, tager vi på en orienterende byrundtur med bus. Edinburgh er en by spækket med historiske seværdigheder. Vi oplever kontrasten mellem Old Town´s brosten og New Towns boulevarder. Livsnerven i Old Town, The Royal Mile, går helt fra Holyrood House til byens fæstning, Edinburgh Castle. Indkvartering på centralt hotel i Edinburgh. Om aftenen er der mulighed for at komme til det verdensberømte Edinburgh Military Tattoo. Bemærk venligst at billetter til det eftertragtede Tattoo, skal bestilles og betales hjemmefra.

Dag 2 – Edinburgh Castle samt lidt tid på egen hånd (M, A)
Efter morgenmad på vores centralt beliggende hotel, tager vi på en oplevelsesrig rundtur i Edinburgh og ser bl.a. den berømte gade, The Royal Mile. Turen slutter ved Edinburgh Castle, hvor vi skal ind og se kronjuvelerne. Om eftermiddagen bliver der lidt tid på egen hånd, inden vi sætter kursen mod Perthshire og vores overnatningshotel.

Dag 3 – Blair Castle og Crannog Centre (M, A)
Turen i Perthshire bringer os frem til den hvide ridderborg, Blair Castle. Ridderborgen med tårnene er det oprindelige hjemsted for Atholls adel. Borgen var den sidste i Skotland, der blev belejret i 1746. Den dag i dag opretholder Duke of Atholl stadig den eneste private hær i Europa, Atholl Highlanders. Vi fortsætter videre til Crannog Centre, som ligger smukt ved søen Loch Tay. Her får vi historier om, hvorfor man byggede huse ude på vandet helt tilbage i jernalderen. Vi overnatter de næste 2 nætter i området ved Cairngorms National Park.

Dag 4 – Whiskydestilleri og det skotske højland (M, A)
Efter morgenmaden går turen først mod et whisky-destilleri i Speyside regionen, hvor mere end halvdelen af Skotlands destillerier hører hjemme. Alle skotter mener jo, at det er vandet, som gør skotsk whisky til noget helt specielt, og der er naturligvis smagsprøver på de gyldne dråber. Herefter går turen til det kendte Highland Folk Museum, som er et levendegjort museum om, hvordan man levede i det skotske højland i gamle dage, virkeligt et spændende og interessant besøg. Vi er tilbage ved vores hotel sidst på dagen.

Dag 5 – Loch Ness, Urquhart Castle og Isle of Skye (M, A)
Turen går mod Loch Ness, naturen langs søen siges at være en af Europas smukkeste. Vi når frem til ruinerne af Urquhart Castle, der ligger smukt ved bredden af Loch Ness søen. Isle of Skye er en af Skotlands mest kendte øer, her leves livet i adstadigt tempo, og de små bygder er spredt over hele øen. Vi lægger også vejen forbi øens største by Portree, og får mulighed for at gå på opdagelse i den hyggelige by. Vi overnatter i Isle of Skye / West Highlands området.

Dag 6 – Fort William og Kilmartin House (M, A)
Efter morgenmad fortsætter vi forbi Fort William og ned langs den barske skotske vestkyst. Dagens højdepunkt er Kilmartin House med mere end 800 monumenter, hvoraf nogle kan dateres mere end 5.000 år tilbage i tiden. Vi fortsætter herefter til vores hotel i området omkring Lothians.

Dag 7 - Hjemrejse (M)
Efter morgenmad er der afgang mod lufthavnen i Edinburgh, og vi flyver hjem.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning