Rejser til Madeira – den flydende have

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:

Skønne udsigter fra Madeiras høje bjerge, kombineret med imponerende kyststrækninger og ikke mindst farvestrålende blomster – dette må siges at være Madeira i en nøddeskal. Madeira er den største ø i ø-gruppen, og den eksotiske grønne ø er desuden kendt for sit milde klima året rundt. Den kendte og velsmagende Madeira vin er et ”must”, når turen går til øen midt i Atlanterhavet.

Bestil hos Ans Rejsen fordi:

 • Lækkert 4**** hotel
 • Direkte fly til Madeira
 • Hele 4 udflugter inkluderet
 • Dansk rejseleder hele vejen

Programmet dag for dag:

 • Dag 1 – Ankomst
 • Dag 2 – Nonnernes Dal & Botanisk Have
 • Dag 3 – Funchal samt kabelbane til Monte
 • Dag 4 – Den store Ø-rundtur
 • Dag 5 – Tid på egen hånd
 • Dag 6 – Det østlige Madeira
 • Dag 7 – Levada vandring eller tid på egen hånd
 • Dag 8 – Hjemrejse

Program

Dag 1 – Ankomst (A)
Vi ankommer til Funchal, som er hovedbyen på Madeira, med direkte fly fra Danmark. Herefter er der transfer til vores 4**** hotel. Om aftenen er der velkomstmiddag på lokal restaurant.

Dag 2 – Nonnernes Dal & Botanisk Have (M, A)
Efter morgenmaden skal vi på en halvdagsudflugt, hvor første stop bliver udsigtspunktet ved Eiro do Serrado (1.094 m.o.h.). Herfra er der en smuk panoramaudsigt udover Nonnernes Dal. Turen fortsætter videre til Botanisk Have, som ligger i Funchal. Haven byder på mere end 3.000 forskellige planter, så der venter os en sand palet af farver og dufte. I haven findes desuden en stor fuglepark med farvestrålende fugle. Vi er tilbage ved hotellet over middag, og så er eftermiddagen fri til afslapning. Om aftenen mødes vi igen til middag på hotellet.

Dag 3 – Funchal samt kabelbane til Monte (M, A)
I dag kigger vi nærmere på øens hovedstad, Funchal. Byen strækker sig langt op ad bjergsiderne og dækker med sine forstæder et stort område. Vi skal på det farverige marked, Mercado dos Lavradores, hvor der handles med alt lige fra grøntsager, blomster og til fisk. Herfra går turen via små stræder til Columbus Pladsen, opkaldt efter Christoffer Columbus, der i en kort periode boede i Funchal. Turen fortsætter til bjerget Monte, hvortil vi kommer med kabelbanen. Her skal vi bl.a. se en af øens mest berømte kirker, hvor en af de største religiøse fester holdes hvert år. Fra toppen af Monte er der i øvrigt en fabelagtig udsigt ud over både by og hav. Der bliver lidt tid på egen hånd om eftermiddagen. Vi mødes til middag på hotellet om aftenen.

Dag 4 – Den store Ø-rundtur (M, F)
Vi skal på den helt store rundtur i dag, og hvor første stop bliver ved verdens næsthøjeste havklippe, Cabo Giráo (580 m.o.h.) - en fantastisk oplevelse at stå på en platform af glas, og kigge ned i dybet. Turen går videre mod Ribeira Brava, hvor vi skal besøge kirken Sáo Bento. Stadig på sydkysten når vi frem til plateauet Paul da Serra (1.500 m.o.h.), hvor vi kan se helt til den grønne dal Rabacal. Der er frokoststop (inkl.) i Porto Moniz, der indtil 1980 var en kendt hval-station. Herefter går turen langs nordkysten, hvor vi undervejs ser mange vandfald. Vi når frem til S. Vicente og kører nu ind over landet igen via Encumeada-passet tilbage til Funchal. Vi er tilbage på hotellet igen sidst på eftermiddagen.

Dag 5 – Tid på egen hånd (M, A)
Dagen er til fri disposition. Rejselederen er til stede med tips til dagens aktiviteter. Man kan også bare nyde livet ved hotellets pool eller tag ned til havbadene i lido-området. Vi mødes igen om aftenen til middag på hotellet.

Dag 6 – Det østlige Madeira (M, F)
Heldagsudflugt hvor vi kører til Madeira´s højeste punkt, Pico do Arieiro (1.810 m.o.h.). Herfra går turen videre op mod hele Madeiras grøntsagskammer, Santana, der er kendt for sine typiske trekantede og stråtækte huse, den oprindelige byggeform på øen. Her er bliver der også tid til frokost (inkl.) inden vi fortsætter mod Porto da Cruz, som ligger lige ved siden af giganten Penha d´Aguia. Næste stoppunkt bliver Madeiras østligste punkt, Ponta de São Lourenço. Her venter et goldt månelandskab med azurblå bugter. På hjemturen aflægger vi et kort besøg i Machico.  Vi er tilbage ved vores hotel sidst på eftermiddagen.

Dag 7 – Levada vandring eller tid på egen hånd (M, A)
Dagen er til fri disposition eller man kan vælge at tage med på en halvdagsudflugt, hvor vi skal på Levada-vandring. Vi er tilbage først på eftermiddagen. Bemærk at turen er en tilkøbsudflugt og koster kr. 285 pr. person, udflugten skal bestilles og betales hjemmefra. Om aftenen mødes vi til afskedsmiddag i den gamle bydel i Funchal.

Dag 8 – Hjemrejse (M)
Efter morgenmad er der afgang til lufthavnen, og vi flyver direkte tilbage til Danmark.

Indkvartering

Enotel Quinta do Sol 4****

Enotel Quinta do Sol er vores valg på et dejligt 4-stjernet hotel på Madeira, beliggende blot 1 km fra Praia Formosa-stranden. Hotellet byder på både uden- og indendørs swimmingpools, luksuriøse spafaciliteter samt fitnessrum. De elegante værelser på Quinta do Sol har alle eget marmorbadeværelse, aircondition, køleskab samt kabel-tv. Turquoise Bar byder på udsigt over haven, og de fleste aftener kan man slappe af i baren med levende klavermusik. Enotel Quinta do Sol byder desuden på spa med sauna og forskellige massagebehandlinger.

Se mere på www.enotelquintadosol.pt

Bestilling

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København – Funchal t/r
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad, 2 x frokost og 5 x aftensmad
 • Transport og udflugter ifølge program (inkl. entreer)
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg
 • Årsafbestillingsforsikring
 • Udflugt til Levada (dag 7)

Øvrige informationer:

 • Valuta = Euro

 

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk