Skip to main content

Rejser til Norge - Cruise til Stavanger

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 
Forslag til grupperejse:
En fantastisk rejse til vort dejlige naboland Norge. En guidet byvandring er en glimrende måde at udforske Stavangers mange skjulte skatte på. Vi besøger trange brostensbelagte baggader og charmerende træhuse der gemmer sig i Stavangers historiske nabolag. Vi hører nyttige og unyttige anekdoter om Stavangers stagnering og fremgang. Fra by dannelse, gennem industriepokerne med sild og konserves, frem til dagens moderne olieby. På dette minikrydstogt skal vi også opleve Preikestolen, som er et af Norges mest kendte seværdigheder. Vi har naturligvis vores egen bus med fra Danmark, så det gør det let for os at komme rundt i det vestlige Norge.
 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Vi har inkluderet halvpension
•  Spændende byrundtur i Stavanger
•  Oplev spektakulære Preikestolen
•  Unik rejse - kun hos Ans Rejser

Program dag for dag:
•  Dag 1 – Afrejse mod Norge
•  Dag 2 – Stavanger og cruise på Lysefjorden til Preikestolen
•  Dag 3 – Hjemkomst

Dag 1 – Afrejse mod Norge (A)
Afgang med opsamling op gennem Jylland. Inden vi når frem til vores skib i Hirtshals, byder vi på en herlig middag i byen, således vi er klar til at blive indkvarteret i vores kahytter, og vores skønne cruise kan begynde. Der er afgang kl. 20:00 fra Hirtshals, og vi nyder udsejlingen fra det nordjyske mod Norge. Aftenen er naturligvis til fri disposition, hvad enten vi hygger sammen eller hvad man nu ønsker. Rejselederen bliver det naturlige samlingspunkt på skibet.

Dag 2 – Stavanger og cruise på Lysefjorden til Preikestolen (M, A)
Idag skal vi tidligt op, da vi ankommer til Stavanger allerede kl. 06:30. Inden da skal vi i ro og mag nyde den store morgenbuffet som er inkluderet. Så har vi fået en god start på dagen, og er klar til sightseeing i Stavanger. Gamle Stavanger, er Nord-Europas bedst bevarede træhusbebyggelse. Det er den ældste bebyggelse på skråningen vest for Stavanger, som idag omfattes af begrebet. I området ligger 173 fredede og restaurerede træhuse, som blev opført omkring 1800-tallet. De fleste af husene er hvidmalede, men byder på variation i størrelse, stil og udformning. Midt på formiddagen skal vi på Fjordcruise på Lysefjorden, hvor vi oplever Preikestolen. Lysefjorden byder på vandfald, idylliske øer og storslået natur. Oplev det mystiske ”fantahålå”, gederne som er på sommergræsning, og smag det friske fjeldvand fra Hengjanefossen. Lysefjorden er en oplevelse året rundt, og hver årstid har sin charme. Dette Fjordcruise varer ca. 3 timer. Vel tilbage i Stavanger, har vi knap 4 timer på egen hånd til shopping, sightseeing, eller hvad I nu har lyst til. Tag evt. med rejselederen på Norsk Oliemuseum (entré ekskl.). Norsk Oliemuseum i Stavanger er et moderne, interaktivt museum, hvor man kan opleve hvordan olie og gas blev til for millioner af år siden. Hvordan petroleum bliver fundet og produceret, og hvad disse ressourcer kan bruges til. Ved præsentation af originale genstande, modeller, film og interaktive udstillinger formidles historien om olievirksomheden på den norske kontinentalsokkel. Vi sejler fra Stavanger igen kl. 20:00 mod Danmark. Ombord har vi inkluderet den store aftenbuffet, som vi nyder mens vi stille glider afsted.

Dag 3 – Hjemkomst (M)
Vi står tidligt op, og så mødes vi til den helt store morgenbuffet, som naturligvis er inkluderet. Alt imens vi nyder indsejlingen til Hirtshals, og vi er i land ca. kl. 08:00. Herefter går turen ned gennem Jylland til vores opsamlingssteder.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning