Skip to main content

Rejser til Kroatien - Den Kroatiske Riviera

Fly direkte fra Aarhus til Kroatien. Landet der ikke kun er kendt for det dybblå og rene hav, men også for de mange forskellige kulturer. Turen indeholder halvdagstur til Istrien, heldagstur til Lika-højlandet gennem smukke bjerglandskaber, og vi skal til øen Krk, som er Kvarnerbugtens og Adriaterhavets største ø.

Under hele opholdet bor vi i Crikvenica på Hotel Kastel, kun 50 meter fra det azurblå Adriaterhav.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Max. 30 deltagere
• Frokost hos lokal familie 
• Unik rejse - KUN hos Ans Rejser
• Ekspert rejseleder, Thomas Berntsen
• 4 x morgenmad, 4 x frokost, 3 aftensmad inkl. drikkevarer til alle måltider

Programmet dag for dag:
Dag 1 - Afrejse  
Dag 2 - Heldagsbustur til Istrien
Dag 3 - Byrundtur samt udflugt til Lika-højlandet
Dag 4 - Tur til Krk
Dag 5 - Hjemrejse


Se det fulde program

Dag 1 - Afrejse
Turen starter i Aarhus Lufthavn. Vi flyver direkte til Zadar. Derefter kører vi i bus til vores hotel i Crikvenica. Byen ligger ved Kvarnerbugten, midt i den kroatiske riviera, og var i sin tid en kendt kurby. Hotellet er beliggende ned til strandpromenaden

Dag 2 - Heldags bustur til Istrien (M, F, A)
Efter morgenmaden kører vi i bus til den smukke halvø, Istrien. Landskabet er præget af fantastiske strande, grønne bugter, klippekyster med laguner og bjerglandsbyer. Indtil slutningen af 1700-tallet var Istrien under veneziansk herredømme og derefter under østrisk-ungarsk herredømme frem til 1919. Vi besøger familien Tikel, hvor vi ser og hører om olivenproduktion og vinavl. Til frokost nyder vi en lokal middag, som familien tilbereder til os. Aftensmad på hotellet.

Dag 3 - Byrundtur samt udflugt til Lika-højlandet (M, F, A) 
Efter morgenmaden skal vi på en orienterende byrundtur i Crikvenica til fods, så vi kommer til at kende vores by.Efter byturen kører vi til Lika-højlandet.  Vi kører sydpå langs kysten til Senj, herfra over bjergene gennem Vratnik-passet til Lika-regionen. Køreturen bringer os videre forbi Otocac til Sinac og den fredede vandkilde til en af Europas reneste bjergfloder, Gacka. Vi besøger desuden mølleren lidt syd for Otocac, hvor vi får serveret frokost. Vi kører igennem et landbrugsområde, som endnu bærer præg af de mange krigshandlinger, der fandt sted under krigen i 90´erne. Aftensmad på hotellet i Crikvenica.

Dag 4 - Tur til Krk (M, F, A)
I dag skal vi sejle til øen Krk. På den spændende sejltur får vi mulighed for at opleve Rivieraen fra havsiden. Båden lægger til ved den smukke by Vrbnik, der er bygget på en 50 meter høj klippeskrænt og omgivet af vinmarker. Verdens smalleste gade findes i øvrigt her. Frokosten indtager vi på en lille lokal restaurant, hvor der bliver musikunderholdning. Sidst på eftermiddagen sejler vi tilbage til Crikvenica. Aftensmad på hotellet.

Dag 5 - Frit program samt hjemrejse (M, F)
Efter morgenmaden er formiddagen afsat til tid på egen hånd. Frokost på hotellet, derefter busafgang til lufthavnen i Zadar. Ankomst Århus først på aftenen.

rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning