Skip to main content

Rejse til Julemarked i Berlin

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
En rejse til Berlin i juletiden går man aldrig forkert af. Berlin er stedet, hvor man virkelig kan komme i julestemning, med det fantastiske Gendarmenmarkt Weihnachts Zauber, der hvert år tilbyder dejlig juleunderholdning. Berlin er en by man kan besøge igen og igen, og stedet hvor man stadig fornemmer den kolde krig og tiden inden Berlinmurens fald. En tur til Berlin i december er en mulighed for både at opleve det klassiske Berlin og et stemningsfuldt Berlin i fuld julepragt.

Program:
Dag 1 – Ankomst
Vi kører fra Danmark om morgenen og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen og allerede her, bliver der tid til at gå på opdagelse i området omkring hotellet og besøge et af de utallige julemarkeder.
 

Dag 2 – Den store byrundtur i Berlin
Efter morgenmaden er det tid til den store byrundtur, hvor vi skal udforske Berlins historie og mange seværdigheder. Turen starter i Østberlin ved den største rest af muren - East Side Gallery. Vi fortsætter til den kendte gade Unter den Linden. Gaden er et af Berlins historiske centre, hvor bygninger og statuer ligger som på en perlesnor. Vi stopper ved en af Berlins smukkeste pladser, Gendarmenmarkt, med de to domkirker, der ligger side om side. Byrundturen stopper ved Gendarmenmarkt, hvor det mest berømte af alle Berlins julemarkeder ligger. Her har vi resten af eftermiddagen til at kigge på de utallige boder med varmt både til inden- og udenbords.

Dag 3 – Hjemrejse
Efter morgenmad sætter vi kursen mod Danmark. Der bliver naturligvis et stop ved grænsen, således de sidste juleindkøb kan gøres.

Hotel Panorama 3***

Centralt placeret hotel kun 50 meter fra Kurfürstendamm, og vi har indkvartering med morgenmadsbuffet. Alle værelser er med bad/toilet og tv. På Hotel Panorama forefindes endvidere en lille bar i stueetagen. Se mere på www.hotelpanoramaberlin.de

Prisen inkluderer:
•  Busrejse i 4-stjernet luksusbus
•  Ophold i delt dobbeltværelse
•  2 x morgenmad
•  Al transport og udflugter ifølge program
•  Dansk rejseleder
•  Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 
Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.

  Rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning