Rejser til Italien - Opera i Verona & Amarone vine

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk

Forslag til grupperejse: 
Hvorfor ikke kombinere den gribende opera Aida, fremført i den antikke romerske arena i Verona – med ophold midt i det berømte vindistrikt Valpolicella. Dette er nu muligt med Ans Rejser på denne unikke rejse, som kun fås hos os. Med fly direkte til Norditalien. Her venter vores bus på os og vi kører til Veneto regionen – mere nøjagtig til Verona. Dette bliver vores udgangspunkt for udflugterne i området, opera i den antikke arena og ikke mindst vintur.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Inklusiv billet til operaen Aida
•  Frokost og vinsmagning på vingård
•  Hotel i Verona
•  Dansk ekspert rejseleder

Program dag for dag:
•  Dag 1 – Besøg på vingård
•  Dag 2 – Eksklusive Sirmione og opera i Verona
•  Dag 3 – Valpolicella dalen
•  Dag 4 – Sightseeing i Verona
•  Dag 5 – Hjemrejse

Dag 1 – Besøg på vingård
Vi ankommer til Norditalien omkring middagstid, og vi skal straks ud på oplevelser. Vi sætter kursen mod Verona med ophold undervejs i Franciacorte vindistriktet. Der bliver en let frokost og vinsmagning på Agriturismo Al Rocol. En hyggelig vingård som ligger midt i Franciacorte’s vindistrikt, og som drives af de sidste arvinger af familien Castellini: Gianluigi og søsteren Francesa. Her produceres runde og fyldige vine, grappa, olivenolie samt lækker honing af kastanjer, blomster og akacie. På gårdens ”Agriturismo” kan man smage de lokale retter, som serveres i smukke omgivelser, og hvis vejret tillader det, kan man sidde ude på terrassen. Herefter fortsætter turen til indkvartering på Hotel Maxim. Middag på hotellet.

Dag 2 – Eksklusive Sirmione og opera i Verona
Turen går til den eksklusive kurby Sirmione, der strækker sig som en lang halvø ud i den sydligste ende af Gardasøen. Efter besøget i Sirmione tager vi til Lugana, hvor der er en vinsmagning. Kl. 17:30 er der afgang til friluftsopera i den antikke romerske Arena. I den antikke Arena, der engang husede kampe mellem gladiatorer og vilde dyr, danner om sommeren nu rammerne for Verona’s imponerende friluftsopera. Disse antikke mure giver den perfekte akustik, og formen gør at sceneopsætningen er overvældende og helt fantastisk. Atmosfæren er fuldendt, når hele publikum tænder de små stearinlys, inden operaen går igang. En enestående oplevelse, selv for folk der normalt ikke værdsætter opera.  Kl. 18:00 er der en let middag i Verona inden opera. Retur til hotellet efter operaen.

Dag 3 – Valpolicella dalen
Udflugt gennem den smukke Valpolicelladal. Turen går gennem vinmarkerne og de små byer i vindistriktet. Undervejs fortælles om vinbøndernes arbejde i markerne, og alt hvad der er vigtigt for druen, inden den skal fortsætte sin rejse for at blive til vin. Turen afsluttes hos en af de lokale familier, hvor de fremviser deres vinproduktion. Eftermiddagen og aften på egen hånd.

Dag 4 – Sightseeing i Verona
Verona er kærlighedens by. Det var her Shakespare fandt sin historiske baggrund for sin verdensberømte og udødelige tragedie ”Romeo og Julie”. Stadig den dag idag kan man besøge Julies hus med balkonen, og gå turen ned til Romeo’s hus. Verona har også tilnavnet Norditaliens Rom, pga. sine betydningsfulde og imponerende bygningsværker og monumenter. Lige i centrum ligger den over 2000 år gamle romerske Arena, der før i tiden blev brugt til grufulde gladiatorkampe. Arenaen bruges stadig som tilskuerplads, men idag for friluftsopera under stjernehimmel i sommermånederne. Turen går til fods gennem centrum forbi den antikke romerske Arena, de gamle romerske udgravninger og byporte, Julies Hus, Scala-gravmælerne, Dante’s plads, Piazza Erbe med de mange små overdækkede boder samt Via Mazini - Verona’s gågade med de mange eksklusive forretninger. Også en tur forbi den gamle Scalaborg Castelvecchio. Frokost og eftermiddag på egen hånd i Verona, inden turen går tilbage til hotellet. Middag på hotellet.

Dag 5 – Hjemrejse
Efter tidlig morgenmad, går turen mod lufthavnen, og vi flyver hjem til Danmark igen.