Opera i Verona & Amarone vine

Ikke flere afgange i 2018
Vi har desværre ikke flere afgange tilbage i 2018 på denne rundrejse. Hold øje med vores hjemmeside, hvor nye afgange i 2019 vil blive annonceret, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked med det samme. Du er også velkommen til at kontakte os på rejs@ansrejser.dk eller 70 26 00 49.

Hvorfor ikke kombinere den gribende opera Aida, fremført i den antikke romerske arena i Verona – med ophold midt i det berømte vindistrikt Valpolicella. Dette er nu muligt med Ans Rejser på denne unikke rejse, som kun fås hos os. Med fly direkte til Norditalien. Her venter vores bus på os og vi kører til Veneto regionen – mere nøjagtig til Amaronens dal Valpolicella. Dette bliver vores udgangspunkt for udflugterne til Verona, opera i den antikke arena og ikke mindst vintur.

Bestil hos Ans Rejser fordi:

 • Inklusiv billet til operaen Aida
 • Sejltur på Gardasøen
 • Frokost og vinsmagning på vingård
 • Vintrekking med vinekspert

Program dag for dag:

 • Dag 1 – Valpolicella dalen
 • Dag 2 – Sightseeing i Verona
 • Dag 3 – Udflugt til den nordlige ende af Gardasøen
 • Dag 4 – Eksklusive Sirmione og opera i Verona
 • Dag 5 – Vintrekking i Valpolicella dalen
 • Dag 6 – Hjemrejse

Program

Dag 1 – Valpolicella dalen (F, A)
Vi ankommer til Norditalien omkring middagstid, og vi skal straks ud på oplevelser. Vi sætter kursen mod Verona med ophold undervejs i Franciacorte vindistriktet.
Der bliver en ”light lunch” og vin-smagning på Agriturismo Al Rocol. En hyggelig vingård som ligger midt i Franciacorte’s vindistrikt og drives af de sidste arvinger af familien Castellini: Gianluigi og søstren Francesa. Her produceres runde og fyldige vine, grappa, olivenolie samt lækker honing af kastanjer, blomster og akacie. På gårdens ”Agriturismo” kan man smage de lokale retter, som serveres i smukke omgivelser, og hvis vejret tillader det, kan man sidde ude på terrassen. Herefter fortsætter turen til indkvartering på Hotel Valpolicella midt i vindistriktet. Middag på hotellet.

Dag 2 – Sightseeing i Verona (M, A)
Verona er kærlighedens by. Det var her Shakespare fandt sin historiske baggrund for sin verdensberømte og udødelige tragedie ”Romeo og Julie”. Stadig den dag i dag kan man besøge Julies hus med balkonen og gå turen ned til Romeo’s hus. Verona har også tilnavnet Norditaliens Rom, pga. sine betydningsfulde og imponerende bygningsværker og monumenter. Lige i centrum ligger den over 2000 år gamle romerske Arena, der før i tiden blev brugt til grufulde gladiatorkampe. Arenaen bruges stadig som tilskueplads, men i dag for friluftsopera under stjernehimmel i sommermånederne.
Turen går til fods gennem centrum forbi den antikke romerske Arena, de gamle romerske udgravninger og byporte, Julies Hus, Scala-gravmælerne, Dante’s plads, Piazza Erbe med de mange små overdækkede boder samt Via Mazini - Verona’s gågade med de mange eksklusive forretninger. Også en tur forbi den gamle Scalaborg Castelvecchio. Frokost og eftermiddag på egen hånd i Verona inden turen går tilbage til hotellet. Middag på hotellet.

Dag 3 – Udflugt til den nordlige ende af Gardasøen (M)
Turen går til Riva del Garda, som er den nordligste af byerne ved Gardasøen, smukt omringet af bjerge og med det maleriske centrum ned til søen. Herfra fortsættes i privatbåd til én af søens højt elskede byer Limone, der knejser smukt ned til søen omringet af de antikke citronlunde.
Ophold i Limone inden turen fortsætter til Malcèsine. Byen her domineres af Scala-borgen, som ligger smukt ud mod vandet, den lille havn og byens middelalder centrum, som er en fantastisk kontrast til de andre byer ved søen. Tid til evt at tage en tur med svævebanen op på Monte Baldo, inden turen fortsætter i bus tilbage til hotellet.

Dag 4 – Eksklusive Sirmione og opera i Verona (M, A)
Turen går til den eksklusive kurby Sirmione, der strækker sig som en lang halvø ud i den sydligste ende af Gardasøen. Efter besøget i Sirmione tager vi til Lazise. Her bliver der en byrundtur til fods i de smukke gader - samt lidt tid på egen hånd. Kl. 17:30 er der afgang til friluftsopera i den antikke romerske Arena. I den antikke Arena, der engang husede kampe mellem gladiatorer og vilde dyr er nu om sommeren rammerne for Verona’s imponerende friluftsopera. Disse antikke mure giver den perfekte akustik og formen gør at sceneopsætningen er overvældende og helt fantastisk. Atmosfæren er fuldendt, når hele publikum tænder de små stearinlys inden operaen går igang. En enestående oplevelse, selv for folk der normalt ikke værdsætter opera.
Kl. 18:00 er der en let middag i Verona inden opera. Retur til hotellet efter opera.

Dag 5 – Vintrekking i Valpolicella dalen (M, F)
Enotrekking gennem den smukke Valpolicelladal. Turen går med en vinekspert gennem vinmarkerne og de små byer i vindistriktet. Undervejs fortælles om vinbøndernes arbejde i markerne og alt, hvad der er vigtigt for druen, inden den skal fortsætte sin rejse for at blive til vin. Turen afsluttes hos én af de lokale familier, hvor de fremviser deres vinproduktion og der serveres en herlig frokost med gårdens egne vine. Eftermiddagen og aften på egen hånd.

Dag 6 – Hjemrejse (M)
Efter tidlig morgenmad, går turen mod lufthavnen, og vi flyver hjem til Danmark igen.

Indkvartering

Hotel Valpolicella 3***

Skønt hotel beliggende midt i vin-distriktet i San Pietro in Cariano. Alle værelser har naturligvis eget bad og toilet, tv og aircondition. Ophold med halvpension bestående af morgenmad og aftensmad. Se mere på www.hotelvalpolicella.net

Bestilling

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse Billund – Bergamo t/r
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 5 x morgenmad, 2 x let frokost samt 3 x aftensmad
 • Billet til opera i Verona - AIDA
 • Transport og udflugter ifølge program (ekskl. entréer)
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 • Parkering i Billund Lufthavn

Tillæg pr. person:

 • Enkeltværelse kr. 1.100
 • Årsafbestillingsforsikring kr. 272
 • Fast plads i bussen kr. 95

Øvrige informationer:

 • Valuta = Euro