Rejse til Italien - Amalfikysten, Sorrento & Pompei

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:
Italien er lig med oplevelser ud i smukke landskaber og storbyer med kunst, mad, mode og ikke mindst kultur. Alle dagene tilbringes i Sorrento-området, hvor det dramatiske landskab og den idylliske stemning vil betage dig hver dag. Vi har sat en hel dag af til vulkanen Vesuv, samt Pompei med de velbevarede udgravninger. Derudover er der mulighed for ture både til Capri og Ravello, med mindre man foretrækker et par dage ved poolen.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Hotel Club Sorento 4****
•  Oplev Pompei & Vesuv
•  Inklusiv hele 3 udflugter
•  GRATIS parkering i lufthavnen

Programmet dag for dag:
•  Dag 1 – Ankomst
•  Dag 2 – Forførende Sorrento
•  Dag 3 – Byrundtur i Napoli
•  Dag 4 – Amalfi og Ravello
•  Dag 5 – Udflugt til Capri
•  Dag 6 – Pompei og Vesuv
•  Dag 7 – Tid på egen hånd
•  Dag 8 – Hjemrejse

Dag 1 – Ankomst
Vi flyver til Napoli, og efter ankomst kører vi gennem det syditalienske landskab til Sorrentokysten, hvor vi skal bo under hele opholdet.

Dag 2 – Forførende Sorrento
Sorrento ligger omgivet af duftende citron- og appelsinlunde på en klippe højt over havet. Der er en fantastisk udsigt ud over bugten mod vulkanen Vesuv. Og ikke mindst storbyen Napoli. Sorrento er spækket med herskabelige villaer, udsigter og stemningsfyldte små gader med mange lokale butikker med italienske specialiteter, men også større eksklusive butikker med mærkevarer. Vi skal på en byvandring, og starter på torvet Piazza Tasso. Vi smutter naturligvis også ind i de smalle gyder og stræder, der er kendetegnende for Sorrento, og som er med til at give byen dens livlige stemning.  Efter tid på egen hånd i Sorrento slutter vi af med en let frokost lidt uden for byen, hvor vi bl.a. ser hvordan den kendte mozzarellaost bliver til, og smager naturligvis også den frisklavede mozzarellaost. Vi er tilbage på hotellet sidst på dagen.

Dag 3 – Byrundtur i Napoli
Turen i dag går til Napoli. Vi starter ud med en flot panoramatur langs kysten. Inde i Napoli by skal vi på en interessant byvandring i centrum. Den rige del af Napoli er præget af åbne pladser og flotte indkøbsstrøg. Her ligger Galleria Umberto med det prægtige interiør med glastag, og her ligger operahuset Teatro San Carlo med den fornemme sal, som engang vakte misundelse i Europas hoffer. Vi ser desuden Via Spaccanapoli, byens larmende hjerte, som syder af livsglæde; én lang smal gade som deler det nye og det gamle kvarter, og som for mange er det rigtige Napoli. På vej ud af byen kører vi op til et af udsigtspunkterne, og nyder den spektakulære udsigt ud over havet og de tætliggende øer, der ligger som fine perler i bugten.

Dag 4 – Amalfi og Ravello
Vi starter dagen med at køre til den smukke by Amalfi. I middelalderen var Amalfi en af Middelhavets allervigtigste søfartsnationer og handelsbyer. Domkirken, der blandt andet rummer apostlen Andreas’ grav, er i det hele taget et stort skatkammer fra tiden som en af datidens største søfartsnationer. Den kendte citronlikør, Limoncello, stammer fra Amalfi og kan købes her. Efter lidt tid på egen hånd fortsætter vi over Mælkebjergene (Monte Lattari), og vi når frem til Ravello, som absolut er en af perlerne på Amalfikysten. Vi nyder udsigten fra Villa Cimbrones terrasse, og får tid på det store torv med den flotte udsigt. Turen koster kr. 390 og skal bestilles sammen med rejsen. 

Dag 5 – Udflugt til Capri
Vi sejler fra Sorrento til Capri, et eftertragtet rejsemål; især på grund af de smukke naturscenerier. Vi ser bl.a. den svenske læge og forfatter Axel Munthe´s bolig, Villa San Michele i byen Anacapri. I hovedbyen Capri tager vi på en spændende byvandring, og der bliver naturligvis også lidt tid på egen hånd, inden vi sejler tilbage til Sorrento. Turen koster kr. 690 og skal bestilles sammen med rejsen. Alternativt kan man tilbringe dagen på hotellet eller oplevelser på egen hånd.

Dag 6 – Pompei og Vesuv
Vi skal opleve Pompei, vi ser naturligvis udgravningsområdet og fortæller om ruinbyens historie. Pompei blev ødelagt ved Vesuvs store udbrud i år 79 efter Kristus. Efter frokost (ekskl.) går turen videre til vulkanen Vesuv - også kendt som Monte Vesuvio. Selvom vulkanen stadig er aktiv, er der ingen grund til bekymring. Vulkanen har siden vores tidsregning kun været i udbrud ca. én gang hvert hundrede år. Senest i 1944, hvor byerne Massa og San Sebastiano blev begravet.  Hvis vejret tillader det, går vi til fods til toppen af det 1281 m høje vulkanbjerg.

Dag 7 – Tid på egen hånd
Efter mange dage med storslåede oplevelser, er dagen idag sat af til lidt afslapning. Er man ikke helt mættet endnu, er vores rejseleder naturligvis til rådighed med gode tips og ideer.

Dag 8 – Hjemrejse
Efter morgenmad, og en oplevelsesrig rejse, forlader vi hotellet og kører til lufthavnen i Napoli.