Skip to main content

Rejse til Italien - Amalfikysten med historiske Rom

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:

Italien er lig med oplevelser ud i smukke landskaber og storbyer med kunst, mad, mode og ikke mindst kultur. Alle dagene tilbringes i Sorrento-området, hvor det dramatiske landskab og den idylliske stemning vil betage dig hver dag. Vi har sat en hel dag af til vulkanen Vesuv samt Pompei med de velbevarede udgravninger. Derudover er der mulighed for udflugt til Capri, med mindre man foretrækker en dag ved stranden.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Ekspert rejseleder
•  Oplev Pompei & Vesuv
•  Inklusiv hele 5 udflugter
•  GRATIS parkering i lufthavnen

Programmet:
•  Dag 1 – Ankomst
•  Dag 2 – Historiske Rom
•  Dag 3 – Byrundtur i Sorrento
•  Dag 4 – Pompei og vulkanen Vesuv
•  Dag 5 – Amalfi og Ravello
•  Dag 6 – Heldagsudflugt til Capri eller fridag
•  Dag 7 – Byrundtur i Napoli
•  Dag 8 – Hjemrejse

Dag 1 – Ankomst
Vi flyver direkte til Rom, og indkvarteres på hotel i Rom-området.

Dag 2 – Historiske Rom
Efter morgenmad skal vi på en byvandring til mange af Roms seværdigheder. Vi kommer bl.a. forbi Piazza Navona, Pantheon, Trevi Fontænen, og ikke mindst Den Spanske Trappe. Der venter flere oplevelser i den historiske hovedstad, og vi får en rigtig god fornemmelse af byen. Vi bor på hotel i Rom-området. Sidst på eftermiddagen kører vi mod Sorrento. Aftensmad på hotellet ved ankomst.

Dag 3 – Byrundtur i Sorrento
Sorrento ligger omgivet af duftende citron- og appelsinlunde på en klippe højt over havet. Der er en fantastisk udsigt ud over bugten mod vulkanen Vesuv og ikke mindst storbyen Napoli. Sorrento er spækket med herskabelige villaer, udsigter, stemningsfulde smågader med eksklusive butikker og gode restauranter. Der bliver også tid til at nyde en frokost (ikke inkl.). Dagen sluttes af med at smage på den kendte mozarella ost, vel og mærke mozarella ost som er frisklavet. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen, mange oplevelser rigere.

Dag 4 – Pompei og vulkanen Vesuv
Vi skal opleve Pompei, vi ser naturligvis udgravningsområdet og hører om ruinbyens historie. Pompei blev ødelagt ved Vesuvs store udbrud i år 79 efter Kristus. Efter frokost (ekskl.) går turen videre til vulkanen Vesuv, også kendt som Monte Vesuvio. Selvom vulkanen stadig er aktiv, er der ingen grund til bekymring. Vulkanen har siden vores tidsregning kun været i udbrud ca. en gang hvert hundrede år. Senest i 1944, hvor byerne Massa og San Sebastiano blev begravet. Hvis vejret tillader det, går vi til fods til toppen af det 1281 m høje vulkanbjerg. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Dag 5 – Amalfi og Ravello
Efter morgenmaden skal vi på en heldagstur rundt på Amalfikysten. Vi starter dagen med at køre til byen Amalfi, det er her den kendte citronlikør Limoncello stammer fra. Herefter går turen videre, og vi når frem til Ravello, som absolut er en af perlerne på Amalfikysten. Vi nyder blandt andet udsigten fra Villa Cimbrones terrasse (entré er ikke inkluderet).

Dag 6 – Heldagsudflugt til Capri eller fridag
Vi sejler fra Sorrento til Capri, et særdeles eftertragtet rejsemål især på grund af de smukke naturscenerier. Vi ser bl.a. den svenske læge og forfatter Axel Munthe´s bolig, Villa San Michele, i byen Anacapri. I hovedbyen på Capri tager vi på byvandring, og der bliver også tid på egen hånd, inden vi sejler tilbage. Turen koster kr. 595, og skal bestilles sammen med rejsen. Alternativt kan man tilbringe dagen på hotellet, eller tage på opdagelse på egen hånd.

Dag 7 – Byrundtur i Napoli
Idag har vi inkluderet en udflugt til Napoli, og vi starter ud med en flot panoramatur på vejen derind. Vi skal på byvandring i centrum af Napoli. Den rige del af Napoli er præget af åbne pladser, flotte butikker på byens indkøbsstrøg og Galleria Umberto. Herfra går turen til kvarteret Spaccanapoli, som for mange er det rigtige Napoli. Vi ser naturligvis også byens historiske centrum, inden turen går tilbage til vores hotel sidst på eftermiddagen.

Dag 8 – Hjemrejse
Transfer til lufthavnen i Rom, og vi flyver hjem.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning