Skip to main content

Rejse til Italien - Amalfi & Capri

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:
På vores 5 dages-rejser til Amalfikysten oplever du natur, kultur og historie i rigelige mængder. Her er en af Europas smukkeste kystlinjer, hvor de små kystbyer klamrer sig til de stejle skråninger. Klipperne går lodret ned i havet, hvor bølgerne slikker ind mod klippeskærene og laver spændende huleformationer. Også øen Capri er smuk - og med sine hvide kalkformationer lyser den som en perle.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Måske Danmarks skarpeste pris
•  Skønt hotel med halvpension
•  Heldagstur til Amalfi & Ravello
•  Gratis parkering i Billund

Program dag for dag:
•  Dag 1 – Ankomst
•  Dag 2 – Byrundtur i Sorrento
•  Dag 3 – Amalfi og Ravello
•  Dag 4 – Udflugt til Capri eller dagen på egen hånd
•  Dag 5 – Hjemrejse

Dag 1 – Ankomst
Fra Billund flyver vi direkte til Rom. Herefter har vi transfer til vores hotel med sen ankomst.

Dag 2 – Byrundtur i Sorrento
Sorrento ligger omgivet af duftende citron- og appelsinlunde på en klippe højt over havet. Der er en fantastisk udsigt ud over bugten mod vulkanen Vesuv og ikke mindst storbyen Napoli.  Sorrento er spækket med herskabelige villaer, udsigter, stemningsfulde smågader med eksklusive butikker og gode restauranter. Der bliver også tid til at nyde en frokost (ikke inkl.). 
Dagen sluttes af med at smage på den kendte mozarella ost - vel og mærke mozarella ost som er frisklavet. 
Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen mange oplevelser rigere. 

Dag 3 – Amalfi og Ravello
Amalfi er ikke blot en smuk by, men også en by med meget historie. I middelalderen var Amalfi en af Middelhavets allervigtigste handelsbyer. Det var dog ikke kun handlen, der gjorde byen populær. Senere gjorde den uendelig smukke beliggenhed mellem havet og bjergene, Amalfi og Amalfikysten, til et yndet turiststed. Byens hovedattraktion i dag er byens flotte 900-tals domkirke med en farverig mosaikudsmykket facade fra 1200-tallet. Domkirken rummer blandt andet apostlen Andrea’s grav og er i det hele taget et stort skatkammer fra tiden som en af datidens største søfartsrepublikker. Ravello er en af de mindre byer langs Amalfikysten og nok den by, der har den bedste udsigt ved kysten. Byen er, med sine mange fantastiske villaer, den store smukke Piazza foran dens domkirke fra 1000-tallet, de smukke omgivelser og udsigten ud over havet, et af de smukkeste områder på Amalfikysten.

Dag 4 – Udflugt til Capri eller dagen på egen hånd
Fra Sorrento sejles til Capri, hvor man under sejlturen har mulighed for at se Amalfikysten i et bredere perspektiv. Capri er en ø i Napolibugten, som siden romertiden har været et særdeles populært rejsemål. Øen har gennem tiderne været hjemsted for kejsere, sæde for klostre, udvisningssted, beboet af gede- og fårehyrder og en mindre befolkning i små spredte landsbyer. I 1800-tallet blev Capri forvandlet, da mange udlændinge købte jord og byggede store huse for at nyde de skønne idylliske udsigter.
På Capri er der rundvisning med vores lokalguide. I Anacapri, der er øens næststørste by, tager lokalguiden os blandt andet med til et besøg i den svenske læge, Axel Munthes bolig, San Michele. Der bliver også tid på egen hånd til at spadsere i de små snørklede gader, besøge kirken Chiese San Michele med det eventyrlige gulv fuld af fabelagtige dyr og væsener, eller måske tage med svævebanen henover bjerget Monte Salero og nyde den vidunderlige udsigt. I selve Capri by slentrer vi en tur i gaderne med de fornemme butikker, og der bliver tid til en forfriskning med udsigt. Bemærk at denne tur er en tilkøbsudflugt og skal bestilles hjemmefra, pris kr. 690. For de som ikke ønsker denne tur, kan dagen bruges på stranden eller man kan tage en tur ind til Sorrento by.

Dag 5 – Hjemrejse
På hjemrejsen kører vi med bus til Rom og flyver direkte tilbage til Billund.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning