Skip to main content

Rejser til Irland - Irlands smukkeste kyst

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Den passionerede Irlands-ekspert Claus Hebor tager jer med til et uforglemmeligt møde med det smukke Irland, den enestående kultur og de meget gæstfrie irere. Kør på verdens smukke kystrute: Ring of Kerry og – hvis vejret tillader det – en enestående sejltur til Skellig Islands. Længere mod syd venter det uberørte Sheeps Head med dejlige ture i den smukkeste natur ved Atlanterhavet. Vi kommer tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik, glæde og craic.

Bestil hos Ans Rejser fordi:

 • Passioneret rejseleder
 • Oplev Ring of Kerry
 • Uberørt natur ved Dingle og Sheep´s Head
 • Bo på ægte irsk Manor House

Programmet dag for dag:

 • Dag 1 - Ankomst til Killarney
 • Dag 2 - Killarney - Ring of Kerry
 • Dag 3 - Slea Head - Dingle
 • Dag 4 - Byrundtur i Killarney samt tid på egen hånd
 • Dag 5 - Garnish Island eller Sheep´s Head – Raleigh
 • Dag 6 - Gap of Dunloe - Killarney
 • Dag 7 - Kilbeggan - Lucan
 • Dag 8 - Lucan – Dublin Airport

  Program

  Dag 1 - Ankomst til Killarney (A)
  Efter ankomst til Dublin kører vi direkte tværs gennem Irlands frolige landskab og mod bjergene og det imponerende Atlanterhav i vest. Efter en pub lunch (egenbetaling) kører vi gennem Limerick til Killarney, hvor vi indlogeres på et hotel med den kendte irske gæstfrihed. Efter middag inviterer vi på pub crawling og udveksler historier og synger sange med de lokale.

  Dag 2 - Killarney - Ring of Kerry (M, A)
  Efter en hjemmelavet Full Irish Breakfast tager vi afsted på rundturen ”Ring of Kerry”, som er kåret som en af de smukke kystruter i verden. Vejen går langs grønne marker, snoede veje, hyggelige landsbyer med farvede huse og det blå Atlanterhav. Langs hele vejen rundt på Kerry-halvøen er der betagende udsigter til bjergene på Dingle, Irlands højeste bjerg Carrantuohill på 1.041m og Beare Peninsula. Hvis vejret tillader det også mulighed for bådtur til de helt eventyrlige Skellig Islands (egenbetaling). Efter en pub lunch (egenbetaling) fortsætter turen.
  Om aftenen nyder vi en god middag på hotellet og senere kan opleves ægte irsk stemning i byens pubber, der byder på musik, sang og dans.

  Dag 3 - Slea Head - Dingle (M, A)
  Turen i dag går den til smukke halvø Dingle, som er et af de områder i Irland, hvor man stadig taler gælisk. Undervejs er der smuk udsigt til Irlands højeste bjerge samt til de afsondrede Blasket Islands. Her må man ikke sidde i bussen og kun se det ud af vinduet! Vi ender ved Slea Head, som er det vestligste punkt i Irland, - en natur som simpelthen ikke kan beskrives, men vi oplever på en kort vandretur. På vej tilbage gør vi holdt i byen Dingle med et besøg på pub eller evt. på det lille, ukendte Dingle Distillery. Herefter venter hjemturen samt middagen på hotellet og evt. senere det livlige pub- og musikliv i Killarney.

  Dag 4 - Byrundtur i Killarney samt tid på egen hånd (M, A)
  Denne dag skal der slappes lidt af - så efter breakfast skal vi vandre i charmerende Killarney. Om formiddagen går vi til den gamle borg Ross Castle midt i den smukke nationalpark ved Lough Leane. Her kommer vi på en guided tur i borgen og ser, hvordan man boede i 1500-tallet samt får nogle smukke udsigter over søen og bjergene. På vej tilbage kan vi opleve det idylliske Torc Waterfall, som strømmer fortryllende ned fra bjergene gennem skove af gamle egetræer.
  Efter middag kan man på egen hånd fortsætte turen i byen, som har masser af  forretninger, hyggelige torve og caféer og pubber.

  Dag 5 - Garnish Island eller Sheep´s Head – Raleigh (M, A)
  Turen i dag går gennem Kerry. Vi tager den smukkeste bjergtur gennem Caha Mountains, hvor det ene flotte vue afløser det andet. Ved ankomst til Bantry Bay kan vi afhængig af vejrforholdene vælge, at tage færgen til Garnish Island, som er ét stort park-/haveanlæg - eller tage til Sheep´s Head. 
  Om eftermiddagen tager vi igen op i bjergene i Kerry og her besøger vi Molly Gallivans Cottage, hvor livet leves som i 1800-tallet, hvor man levede af lidt dyrehold og dyrkning af kartofler. Vi får bl.a. fortalt den rystende historie om kartoffelhungeren fra 1847-1850. Vi smager på nogle lokale specialiteter til frokost samt – hvis I tør - på hjemmebrændt whiskey. Tilbage i Killarney og efter middag oplever vi sikkert en aften med musik og sang.

  Dag 6 - Gap of Dunloe - Killarney (M, A)
  En kort bustur tager os til Kate Kearneys Cottage, hvor en kort vandretur gennem Gap of Dunloe starter. Gap of Dunloe er en slugt, som går gennem den højeste bjergkæde i Irland. Lunch undervejs eller hos Kate Kearneys Cottage (egenbetaling). Vejen er asfalteret og meget scenerisk, og deltagerne kan selv bestemme hvor langt de ønsker at gå, - men naturen bliver kun mere imponerende jo længere man kommer ind i slugten. Simpelhen Irlands natur, når det er bedst – og tilmed meget let-tilgængelig for alle!

  Dag 7 - Kilbeggan - Lucan (M)
  Vi forlader vestkysten og kører tværs over det flade, bølgende landskab i midten af Irland, til det idylliske Kilbeggan Distillery, hvor vi får en guided rundvisning gennem alle de historiske bygninger og lærer om processen med at fremstille whiskey. Efter en solid smagning af Uisca Beatha (livets vand) fortsætter rejsen til Lucan, hvor vi indlogeres vi på det imponerende flotte Manor House Finnstown Castle. Stedet er en historisk bygning fra 1700-tallet, der er indrettet til hotel i flotte omgivelser med strudse og påfugle.

  Dag 8 - Lucan – Dublin Airport (M)
  Efter morgenmad på Manor House tager vi til Dublin lufthavn, hvor flyet letter mod Danmark.

  Indkvartering

  Hoteller på rejsen

  På hele rejsen rundt i Irland bor vi på gode 3*** og 4**** hoteller. Alle værelser har naturligvis eget bad/toilet. En komplet hotelliste med navn og adresse fremsendes ca. 8 dage før afrejse.

  Bestilling

  Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Dublin t/r
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • 7 x morgenmad samt 6 x aftensmad
  • Transport og udflugter ifølge program (inkl. entreer)
  • Dansk ekspert rejseleder
  • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

  Tillæg pr. person:

  • Enkeltværelsestillæg
  • Årsafbestillingsforsikring

  Øvrige informationer:

  • Valuta = Euro
    
  • Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning