Skip to main content

Rejse til Rhodos - Charmerende Rhodos

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:

Rhodos er en af de største øer i Grækenland, og her mødes fortid og nutid. Der er stort set ingen regn fra maj til oktober, smuk varieret natur, adskillige levn fra antikkens Grækenland, samt selvfølgelig god mad og skønne strande. Rhodos by er den største på øen, og halvdelen af øens befolkning bor her. Her findes den gamle bydel omkranset af bymuren samt den nye bydel. Vores rundrejse på Rhodos bringer jer rundt i alle hjørner af øen. Vi besøger den hvide by Lindos, ser den gamle bydel i Rhodos by, og kommer på sejltur i Det Ægæiske Hav. Der bliver naturligvis også tid på egen hånd til at shoppe, bade eller måske smage på den lokale ouzo.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Blue Bay Beach Resort 4****
•  Ophold med All Inclusive
•  Alle udflugter er inkluderet
•  GRATIS parkering i Billund

Programmet dag for dag:
•  Dag 1 – Ankomst (AI)
•  Dag 2 – Byrundtur i Rhodos By og Filerimos
•  Dag 3 – Tid på egen hånd
•  Dag 4 – Rundt på Rhodos
•  Dag 5 – Tid på egen hånd
•  Dag 6 – Sejltur til Stegna
•  Dag 7 – Græsk aften
•  Dag 8 -  Hjemrejse

Dag 1 – Ankomst (AI)
Vi flyver direkte til Rhodos fra Billund, og herefter en kort transfer til vores hotel.

Dag 2 – Byrundtur i Rhodos By og Filerimos (AI)
Efter morgenmad skal vi på en halvdagsudflugt til den nordlige del af Rhodos. Vi skal se de fantastiske monumenter og naturskønne områder, der findes i nordenden af øen. Efter den smukke natur på nordsiden af øen, kører vi til Rhodos’ imponerende gamle bydel, som er en seværdighed i sig selv. Den ligger inden for den 4 km lange dobbelte bymur fra den sene middelalder, bygget af Johanitterne i 1300-tallet. Vi vandrer langs muren til en af Europas bedst bevarede middelaldergader. Her finder vi det gamle pilgrimshospital, hvor de syge pilgrimme på vej mod Jerusalem blev behandlet, idag indrettet til museum. Herfra går vi ind i korsriddergaden, hvor korsriddernes borghuse ligger side om side; de franske, de spanske, de italienske osv. Højdepunktet er Stormesterens Palads, som idag er genopbygget og ses præcis, som da stormesteren boede i det. Men også den tyrkiske bydel er interessant med bl.a. Soliman Moskéen. Den er fra året efter at tyrkerne erobrede Rhodos i 1522. Hele den gamle bydel er en labyrint af smalle stræder, små torve, idylliske græske og tyrkiske huse og tavernaer. Vi er tilbage først på eftermiddagen, og resten af dagen er til fri disposition.

Dag 3 – Tid på egen hånd (AI)
Dagen er sat af til oplevelser på egen hånd. Rejselederen er klar med tips og gode ideer. Evt. kan man tage en tur ind til Rhodos by for at se mere af den spændende, gamle bydel eller shoppe. Der er også mulighed blot for at bade ved poolen eller stranden, som ligger direkte i forbindelse med hotellet.

Dag 4 – Rundt på Rhodos (AI)
Efter morgenmad skal vi på en heldagsudflugt rundt på hele Rhodos. Dagens højdepunkt, blandt mange, bliver naturligvis besøget i den hvide by, Lindos. Byen ligger på den sydøstlige side af Rhodos, og turen til fods op til Akropolis er det hele værd. Man kan også vælge den lokale taxi (æselryg) til toppen, det er dog mod betaling. Vi er tilbage sidst på eftermiddagen.

Dag 5 – Tid på egen hånd (AI)
Ovenpå gårsdagens heldagsudflugt, er det idag tid til at fylde dagen på Rhodos med flotte oplevelser og afslapning. Der er god tid til at nyde solen, opleve grækernes gæstfrihed, og gå på opdagelse på egen hånd i byer og landskaber. Rejselederen er til stede, og har som altid gode tips og råd.

Dag 6 – Sejltur til Stegna (AI)
Vi tager afsted efter morgenmaden, og skal på en heldagsudflugt på havet. Vi sejler ned af østkysten, og vi oplever nogle af de mest fantastiske strande, som Rhodos har at byde på. Vi ser klippeøen udefra, og der bliver også mulighed for at hoppe i det azurblå hav fra båden, for dem som har lyst til dette. Vi er tilbage sidst på eftermiddagen. Husk solcreme på denne skønne sejltur.

Dag 7 – Græsk aften (AI)
Dagen kan evt. bruges på at gøre det sidste shopping, eller måske er det solbadning, der trækker mest. Om aftenen har vi inkluderet afskedsmiddag. Vi skal bl.a. opleve typisk græsk musik og dans.

Dag 8 - Hjemrejse (AI)
Efter morgenmad tager vi til lufthavnen og flyver hjem.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning