Skip to main content

Rejse til Kreta - Det bedste af Kreta

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:

Kreta er den væsentligste ø i græsk mytologi. Det var her guden Zeus blev født. Zeus’ søn, den sagnomspundne kong Minos, byggede for mere end 4000 år siden det vældige palads Knossos. Kreta har det hele. Et utal af tavernaer, små stemningsfyldte fiskerlejer, og ikke mindst skønne strande. Folk fra Chania er stolte af deres by og havn. Havnen er oprindeligt anlagt af venezianske købmænd, tilbage i 1500 tallet. Vi skal naturligvis en tur rundt i byen, og se bl.a. det gamle fyrtårn ved indsejlingen til havnen. Velkommen på rundrejse med Ans Rejser til Kreta i det græske øhav.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Ophold med All Inclusive
•  Sejltur på havet inkluderet
•  Oplev det berømte Knossos
•  GRATIS parkering i Billund Lufthavn

Programmet dag for dag:
•  Dag 1 – Ankomst
•  Dag 2 – Aften med divaen Dimitris
•  Dag 3 – Orienterende byrundtur i Chania
•  Dag 4 – Udflugt til Knossos
•  Dag 5 – Tid på egen hånd
•  Dag 6 – Sejltur på havet
•  Dag 7 – Landsbytur i Chania´s bagland
•  Dag 8 – Hjemrejse

Dag 1 – Ankomst (AI)
Vi flyver direkte til Kreta fra Billund, og herfra er der en kort transfer til vores hotel. 

Dag 2 – Aften med divaen Dimitris (AI)
Efter morgenmad på hotellet, er der en lille orienterende rundtur til fods i området omkring vores hotel. Eftermiddagen er til fri disposition, og kan evt. bruges på stranden eller på en lokal taverna. Denne aften har du mulighed for at opleve Kretas store diva, Dimitris, som underholder. 

Dag 3 – Orienterende byrundtur i Chania (AI)
Om formiddagen skal vi en tur ind til centrum af Chania, som er hovedbyen i området. Det er en by med masser af handel og byliv. Vi kommer gennem Chanias smalle gader, og oplever den græske stemning og de historiske huse i den gamle bydel indenfor murene. Byens gader summer af liv, og er pyntet op med blomster, citron- og appelsintræer. Vi tager turen med offentlig bus for at opleve det lokale liv på tæt hold. Eftermiddagen er til fri disposition. 

Dag 4 – Udflugt til Knossos (AI)
Efter morgenmad går turen mod øst, nærmere bestemt i retning af Heraklion. Her findes den sagnomspundne by; Knossos. Her får man et arkæologisk syn ud over al forventning. Mellem gamle paladser og myter opfatter man, hvordan den gamle minoiske civilisation har haft deres hverdag. Vi kommer også forbi selve Heraklion by, hvor vi får et par timer på egen hånd. Vi er tilbage ved vores hotel sidst på eftermiddagen. 

Dag 5 – Tid på egen hånd (AI)
Ovenpå gårsdagens heldagsudflugt, er dagen idag sat af til oplevelser på egen hånd. Vores rejseleder er naturligvis til stede med gode tips og ideer. Man kan også blot slappe af, og nyde livet på Kreta. 

Dag 6 – Sejltur på havet (AI)
Efter morgenmaden skal vi på heldagsudflugt på havet. Vi sejler fra havnen i Souda og ud gennem Soudabugten. Der gøres badestop undervejs, og først på eftermiddagen lægger vi til ved Marahti stranden på Akrotiri halvøen, hvor der også er mulighed for at indtage frokosten i en af de mange tavernaer langs stranden. Tilbage på hotellet igen sidst på eftermiddagen. 

Dag 7 – Landsbytur i Chania´s bagland (AI)
Dagens heldagsudflugt går først til det gamle Aptera og den tyrkiske borg, Koulés, som ligger med den smukkeste udsigt over indsejlingen til Souda bugten. Herfra går turen op ad de snoede veje, hvor udsigten kun bliver bedre efter hvert sving. Vi kommer op til en restaurant i bjergene, hvor der fortælles om olivenproduktion. Vi ser møllen, hvor melet males, og der fortælles om vin og raki produktion, og om hvordan Mr. Leonidas fremstiller Lyra, et klassisk græsk strengeinstrument. Turen slutter med, at vi kører til Koumos i Kalives, hvor Giorgos gennem mere end 17 år har samlet sten fra De Hvide Bjerge, og bygget en stenet fantasiverden. Efter en lang dag med mange spændende oplevelser, er vi tilbage på vores hotel sidst på eftermiddagen. 

Dag 8 - Hjemrejse (AI)
Efter morgenmad tager vi til lufthavnen og flyver hjem.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning