Rejser til Færøerne - et væld af oplevelser

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:

Træd ind i en verden, hvor livet leves i et andet tempo. Her bor godt 50.000 mennesker med eget sprog, og dog taler alle dansk. 18 grønne øer beliggende i det blå hav, med en stolt fortid og en spændende nutid, hvor man som gæst føler sig velkommen. Det kan godt være, øerne ikke fylder meget på et kort, men når man først er der, bliver man overvældet. Tag med Ans Rejser til Færøerne og få ubeskrivelige oplevelser! Efter denne rejse har man Færøerne i blodet. Programmet er intenst, oplevelserne store. Vi vil træffe enestående personer, som alle vil gøre deres til, at du vil se tilbage på ferien som en enestående oplevelse. Fyld lungerne! Træk vejret dybt! Læn dig tilbage i sædet.

Bestil hos Ans Rejser fordi:

 • Vi bor bl.a. på Hotel Hafnia 4****
 • Oplev hovedstaden Torshavn
 • Se Mary´s bænk i Gjógv
 • GRATIS parkering i Billlund

Programmet dag for dag:

 • Dag 1 – Ankomst
 • Dag 2 – Toppen af Færøerne
 • Dag 3 – En dag i og omkring Torshavn
 • Dag 4 – Smag på den friske luft
 • Dag 5 – Hjemrejse

Program

Dag 1 – Ankomst (A)
Vi mødes i Billund lufthavn med rejselederen. Efter blot 2 timers flyvning med Atlantic Airways Airbus lander vi i en ganske anden verden på Vagar, en af Færøernes 18 øer. Det er et imponerende sceneri, der møder os. Efter en lille times kørsel nåes øgruppens hovedstad Tórshavn, hvor vi indkvarteres på Hotel Hafnia for de næste 3 nætter. Byrundtur til fods i den gamle bydelTínganes efter middagen. Man træder ind mellem gamle træhuse, smalle gyder, klippegrund og lugten af tjære.

Dag 2 – Toppen af Færøerne (M, A)
Eysteroy kan prale med Færøernes højeste fjeld Slættratindur på 882 meter. På hver sin side af dette fjeldmassiv ligger to spændende byer: Eidi beliggende på en smal og flad landtange samt byen med det svære navn - Gjógv – der ligger ved enden af fjeldvejen.  Gjógv bliver ofte favoritbyen blandt besøgende, og med god grund. Stedets dybe naturhavn er imponerende og Mary’s Bænk er en kuriositet med smuk udsigt. Lidt royal har man vel lov at være! Byerne ligger og spiller i alle farver med det grønne græs på den ene side og det blå hav på den anden. Ovenover rejser fjeldsiderne sig og fortæller sin 60 mio. år gamle historie. En udflugt der byder på stor natur.

Dag 3 – En dag i og omkring Torshavn (M, A)
Vi lægger ud med unik arkitektur ved et besøg i Nordens Hus, dernæst glaskunst i en moderne kirke, inden bussen fortsætter til oplevelser i den historiske bygd Kirkjubøur, kun 10 km fra hovedstaden. Besøg på et af verdens ældste bjælkehuse Kongsgården i Kirkjubøur – gårdens ældste del er næsten 1000 år gammel og beboes stadig – nu i 17. generation - af den berømte kongsbondefamilie Patursson. Olavskirken og den ufuldendte Magnus Katedral besøges.
Tilbage i Tórshavn byder eftermiddagen på en interessant gåtur i Tórshavn, hvor vi kigger lidt ind bag byens facade.

Dag 4 – Smag på den friske luft (M, A)
Sejltur langs Vestmanna forbjergene er et ”highlight” på en rejse til Færøerne. Bussen bringer deltagerne over højfjeldet med imponerende scenerier til byen Vestmanna. Imidlertid er disse panoramaer kun en forsmag på dagens sejltur (ca. 2 timer). Vi sejler langs imponerende stejle skrænter, hvor beboerne er får og lam, der balancerer på hylder i selskab med havfugle, der er fløjet i land for at ruge.  Turen er vejr- afhængig og koster kr. 295. Betaling afregnes på turen.
Vi forlader Streymoy og kommer via en tunnel til øen Vagar.  Forbi Færøernes største indsø til Sørvágur, hvorfra det i klart vejr er muligt at se Færøernes vestligste ø Mykínes. Helt mod vest findes bygden Gásedal. For få år tilbage blev det muligt at besøge denne helt unikke bygd. En moderne tunnel gør det i dag muligt at opleve bygden. Vi vil gå en tur og undres over, at mennesker har kunne overleve her - afsondret generation efter generation.
Sidst på eftermiddagen indkvarteres vi på Hotel Vagar*** for en nat. Tid til at slappe lidt af og fordøje de store oplevelser dagen har bragt.  Aftensmad på hotellet.

Dag 5 – Hjemrejse (M)
Efter tidlig morgenmad pakkes bagagen i bussen, og der er afgang til lufthavnen på Vagar. 

Indkvartering

Indkvartering

Hotel Hafnia 4****

Hotel Hafnia er et ældre, pænt og velfungerende hotel, der har fået et legendarisk ry for sin behagelige atmos-fære og gode mad. Beliggende midt i Tórshavn med let adgang til hele ”hovedstaden”. Værelserne er små, men med eget bad/toilet, direkte telefon, kogekande, TV samt minibar. Stor morgenbuffet. Middagene er 2-retters menu eller buffet efterfulgt af en kop kaffe. Der findes café på hotellet. Se mere på: www.hafnia.fo

Bestilling

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse Billund – Færøerne t/r
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad og 4 x aftensmad
 • Transport og udflugter ifølge program (ekskl. entréer)
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 • Parkering i Billund Lufthavn

Tillæg pr. person:

 • Enkeltværelse
 • Årsafbestillingsforsikring
 • Fast plads i bussen

Øvrige informationer:

 • Valuta = Danske kroner
   

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk