Skip to main content

Rejse til Sydengland - Sydengland med Cornwall

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk
 

Forslag til grupperejse:
Naturen i det sydlige England er en rejse værd i sig selv, her finder man både blide grønne bakker og snoede landeveje med levende hegn, idylliske landsbyer med karakteristiske stenhuse. I Cornwall er palmer ikke noget særsyn og mange steder minder den frodige blomsterpagt om det man ser i Sydeuropa. Der er naturligvis også tid og plads til afslapning og fordøjelse af de mange oplevelser. 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Oplev det bedste af Sydengland
•  Lands End
•  Fascinerende Isle of Wight
•  Inkl. halvpension og udflugter

Program dag for dag:
•  Dag 1 – Ankomst og byrundtur i Portsmouth
•  Dag 2 – Isle of Wight
•  Dag 3 – Agathe Christie`s hjem og Torquay  
•  Dag 4 – Cornwall, St Michaels Mount og Lands End
•  Dag 5 – Trebah Garden og Afternoon Tea
•  Dag 6 – Clovelly og Bristol
•  Dag 7 – Byrundtur i Bath
•  Dag 8 – Hjemrejse

Dag 1 – Ankomst og byrundtur i Portsmouth
Vi ankommer til London med direkte fly. Herfra går turen sydpå mod Portsmouth, hvor Lord Nelsons flagskib, HMS Victory, er beliggende. De tre vigtigste skibe i samlingen har alle spillet en central rolle i britisk historie. Op gennem historien har Portsmouth været landets vigtigste havneby og kongelig flådehavn. Det mærkes, ses og fornemmes overalt i byen, i de lokale pubber, i museerne, kirkerne. Efter en kort byrundtur kører vi videre til vores hotel i Southampton, hvor vi skal bo de næste to nætter.

Dag 2 – Isle of Wight
Efter morgenmad skal vi på en flot sejltur til maleriske Isle of Wight. Vi skal rundt på øen, hvis største seværdighed er Osbourne House, som var Dronning Victorias foretrukne feriested. Huset er stadig meget autentisk, og giver et fantastisk indblik i de kongeliges liv på det tidspunkt. Det ses blandt andet i det indiske værelse, hvor alskens smukt forarbejdede møbler ”intarsia” er hentet hjem fra Indien. Fra Osbourne House er der en fabelagtig udsigt ud over den tilhørende blomsterrige park og den skønneste sø med en lille strand for enden af parken. Vi skal også forbi øens vartegn, The Needles Rock, som er en række af dramatiske 30 meter høje kalktinder ved Alum Bay. Herefter sætter vi atter kurs mod fastlandet

Dag 3 – Agathe Christie`s hjem og Torquay
Vi kører fra Portmouth til Agathe Christies hjem, som er beliggende syd for Torquay. Undervejs gøres stop for frokost. Om eftermiddagen besøges den kendte engelske krimiforfartter, Agathe Christies hjem ”Greenway Estate”, som ligger i et skønt terræn næsten ud til Dartfloden. Sidst på dagen ankommer vi til den maleriske by Torquay, hvor vi skal overnatte.  

Dag 4 – Cornwall, St Michaels Mount og Lands End
Vi kører fra Torquay langs den smukke kystlinie, hvor de små fiskerlejer ligger på rad og række. Første stop er St. Michaels Mount, den berømte ø, der stejlt rejser sig over havet. Turen går videre til Lands End, der som navnet antyder, er det engelske fastlands vestlige punkt og et af Cornwalls højdepunkter. Her er en fantastisk smuk natur, og fra de høje granitklipper er der en enestående udsigt over Atlanterhavet. Vi er fremme ved vores hotel i Newquay sidst på dagen.

Dag 5 – Trebah Garden og Afternoon Tea
Formiddagen nydes i Newquay. Om eftermiddagen skal vi besøge Trebah Garden, som er en af Cornwalls smukkeste haver i nærheden af Falmouth, og her nydes Cream Tea. Vi er tilbage ved vores hotel i Newquay sidst på dagen. 

Dag 6 – Clovelly og Bristol
Vi forlader Cornwall, og kører nordpå mod Devon, hvor vi gør et stop i den maleriske og tidligere fiskerby Clovelly. Stejle brostensbelagte gader går op fra havnen, forbi idylliske huse og haver fyldt med blomster i alverdens farver. Mellem Clovelly og Bristol stopper vi ved kløften Cheddar Gorge og nyder dette spektakulære område. Vi fortsætter videre til Bristol, og dagen slutter af med en orienterende byrundtur, inden vi indkvarteres på vores hotel i Bristol.

Dag 7 – Byrundtur i Bath
Idag skal vi på byrundtur i Bath, en af Englands smukkeste byer med endeløse gader og huse opført i 1700-tallet i den lokale lyse sandsten. Ved siden af de romerske bade ligger Bath Abbey, byens katedral, bygget i 1499 og den sidste engelske kirke, der blev opført i den dekorerede pendikularstil. Bath er desuden kendt for The Circus, der er omgivet af fine georgianske huse og The Royal Cresent. Der bliver også tid på egen hånd, inden vi sætter kurs mod vores overnatningshotel. Vi overnatter syd for London.

Dag 8 – Hjemrejse
Efter morgenmad er der afrejse fra London.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
  5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
  11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning