Skip to main content

Rejse til London - Swinging London

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 
Forslag til grupperejse:

Oplev Swinging London i selskab med vores rejseleder som bor i London og kender byen bedre end de fleste. Vi skal se St. Pauls Cathedral, Tower Bridge, Big Ben og ikke mindst det imponerende Buckingham Palace. Det ukendte og farverige London, som findes i kvarteret omkring Soho og Chinatown, skal vi naturligvis også opleve på nærmere hold. Ind i mellem bliver der tid på egen hånd til at udforske denne storslåede og livsbekræftende by.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Alle de kendte seværdigheder
•  Udflugt til Windsor Castle
•  Soho & Chinatown til fods
•  Hotel tæt ved Hyde Park

Programmet dag for dag:
•  Dag 1 – Afrejse og overnatning i Holland
•  Dag 2 – Ankomst London
•  Dag 3 – Den store byrundtur
•  Dag 4 – Soho og Chinatown
•  Dag 5 – Oplev Windsor Castle eller tid på egen hånd
•  Dag 6 – Hjemrejse med overnatning
•  Dag 7 – Hjemrejse

Dag 1 – Afrejse og overnatning i Holland
Efter endt opsamling i Danmark sætter vi kursen mod vores overnatningshotel i Holland. Her vil der efter ankomst være aftensmad på hotellet.

Dag 2 – Ankomst London
Efter morgenmad kører vi til Frankrig og med tog under den engelske kanal. Vi ankommer til London og vores hotel i Bayswater midt på eftermiddagen. Vi bor tæt ved Hyde Park, og der bliver mulighed for en lille hyggelig gåtur i parken, samt orientering i området omkring vores hotel. Der findes både butikker og restauranter tæt på vores hotel.

Dag 3 – Den store byrundtur
Med bussen rundt i London oplever vi flere af de store seværdigheder på tæt hold. Vi ser den imponerende St. Pauls Cathedral fra 1708 med en af verdens største kupler, og som er sæde for biskoppen i London. Her ligger nogle af Londons store personligheder begravet bl.a. Lord Nelson, Hertugen af Wellington og Wren selv, som er arkitekten bag kirkebyggeriet. Vi besøger City of London - den gamle historiske bykerne, som idag er et af verdens førende globale finanscentre, og naturligvis Tower Bridge med de arkitektonisk flotte syd- og nordtårne, der siden 1894 i 65 meters højde har ført mennesker og trafik over floden Themsen. Vi fortsætter til London Eye, det kæmpemæssige 135 meter høje pariserhjul, der er 29 minutter om at dreje én omgang. Dermed giver en tur i ”hjulet” god tid til at nyde den fabelagtige udsigt over London. Vi skal også se Londons vartegn, Big Ben, den 16,3 tons tunge klokke i Westminsters klokketårn sammenbygget med Westminster Palace, parlamentsbygningen, som er bygget i gotisk stil efter en brand i 1834. Denne enorme bygning indeholder mere end 1000 rum med bl.a. mødesale, biblioteker, spisesale og meget mere. Det er fra denne storslåede bygning, Storbritannien bliver regeret. Vi er tilbage på hotellet sidst på dagen, fyldt med mange nye indtryk.

Dag 4 – Soho og Chinatown
Efter morgenmaden tager rejselederen os med ind til de farverige kvarterer, omkring Soho og Chinatown i centrum af London. Chinatown syder af liv med de mange forretninger, souvenirbutikker, helligdomme og mere end 80 kinesiske restauranter. Der bor ca. 40.000 kinesere i London, og mange af dem har samlet sig her. Der er et hektisk liv døgnet rundt og specielt i Gerrard Street, hvor der dufter fremmedartet af Kina. Herefter går turen igennem Soho med alle de trendy butikker og cafe´er. Her ligger den legendariske gade, Carnaby Street, som i 1960’erne var kendt som hippiemodegade. Så når vi frem til Piccadilly Circus med de store lysende neonreklamer, og til Trafalgar Square, med den 56 meter høje søjle med statuen af Lord Nelson på toppen. Derfra til Buckingham Palace, bygget i 1703 og kongelig residens siden 1837, hvor Dronning Victoria flyttede ind. Vagtskiftet ved slottet er en stor attraktion, som trækker mange både udenlandske og britiske turister til. Resten af eftermiddagen er til fri disposition, og rejselederen er naturligvis behjælpelig med forslag.

Dag 5 – Oplev Windsor Castle eller tid på egen hånd
Idag bliver der mulighed for at komme på udflugt til Windsor Castle,  den mest besøgte seværdighed, ikke alene i London, men i hele England. Windsor er det ældste og største slot i Storbritannien, og med sine 1000 værelser det største beboede slot i verden. Den nuværende dronning, Elizabeth 2., tilbragte det meste af sin barndom her, så det er ikke overraskende, at befolkningen delte hendes sorg, da en voldsom brand delvist ødelagde slottet tilbage i 1992. Udflugten til Windsor Castle er en tilkøbsudflugt, og koster kr. 350 pr. person inkl. entre. Skal bestilles og betales hjemmefra. For de, der ikke ønsker at deltage i turen til Windsor, er der mulighed for at udforske London´s mange muligheder på egen hånd. Besøg et af de mange gratis museer, eller hvad med en shoppingtur på Oxford Street eller i det fashionable Harrods stormagasin. 

Dag 6 – Hjemrejse
Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet, og sætter kursen mod det sydlige England. Vi tager med toget tilbage til Frankrig og videre op til Belgien og Holland for overnatning. Vi har inkluderet aftensmad på hotellet.

Dag 7 – Hjemrejse
Vi kører det sidste stykke igennem Tyskland og er hjemme i Danmark først på aftenen.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning