Rejse til Dubai - Magiske Dubai

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

 

Forslag til grupperejse:
Vil du opleve den kunstige ø ”The Palm Jumeirah” i virkeligheden – så tag med Ans Rejser på rundrejse i Dubai. Der er meget at se og lave i Dubai, her findes bl.a. verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, med mere end 1.200 butikker. Der bliver også mulighed for jeepsafari i ørkenen, og vi kommer forbi det 7-stjernede luksushotel, Burj al Arab. På denne rundrejse er mange udflugter allerede inkluderet, og du bestemmer selv om aftensmaden skal være på en af de mange hyggelige restauranter i Dubai, eller om det skal være på hotellet. Du er i trygge hænder, da vores rejseleder naturligvis er med på hele turen fra Danmark.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•   Hele 8 nætter i Dubai
•   Dubai på nært hold
•   Oplevelser, shopping og dase
•   Dansk ekspert rejseleder

Programmet dag for dag:
•   Dag 1 – Ankomst Dubai
•   Dag 2 – Byrundtur i Dubai
•   Dag 3 – Aftencruise i Dhow med buffet eller tid på egen hånd
•   Dag 4 – Abu Dhabi
•   Dag 5 – Udflugt til universitetsbyen Sharjah City (M)
•   Dag 6 – Udflugt til Al Ain
•   Dag 7 – Ørkensafari med BBQ eller tid på egen hånd
•   Dag 8 – Tid til egne oplevelser

Dag 1 – Ankomst Dubai
Afrejse fra Danmark om eftermiddagen, efter ankomst bliver vi kørt direkte til vores hotel, hvor vores værelser står klar.

Dag 2 – Byrundtur i Dubai
Efter morgenmad bliver der lidt tid på egen hånd, inden vi om eftermiddagen skal på en orienterende byrundtur i Dubai. Vi skal opleve Dubai´s historiske steder og hektiske byliv. Vi kommer forbi verdens eneste 7-stjernede hotel, Burj al Arab. Herefter går turen forbi Sommerpaladset og Jumeirah Moskéen. Fra området ved Jumeirah skal vi videre til den gamle del af Dubai, Al Bastakiya og se guld-souken samt krydderimarkedet. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Dag 3 – Aftencruise i Dhow med buffet, eller tid på egen hånd
Hele dagen er der mulighed for at slappe af ved hotellets swimmingpool, tage på stranden eller evt. på shoppingtur. Rejselederen er naturligvis til stede, og behjælpelig med gode tips og ideer. Om aftenen er der mulighed for at tilkøbe en aftencruise på en traditionel arabisk Dhow. Her skal vi nyde en overdådig buffet med arabiske og internationale retter, mens vi langsomt glider forbi oplyste paladser og souker.  Arrangementet er en tilkøbsudflugt, og koster kun kr. 385, og skal bestilles sammen med rejsen.

Dag 4 – Abu Dhabi
Idag har vi har en heldagsudflugt til en anden emirat på programmet, Abu Dhabi. Vi skal opleve alle de største seværdigheder i Abu Dhabi, og lægger ud ved verdens største menneskeskabte havneområde Jebel Ali, blot 35 km syd for Dubai. Den måske største seværdighed i Abu Dhabi er nok Sheikh Zayed moskeen, som er den 3. største i hele verden. På turen rundt i Abu Dhabi bliver der naturligvis også mulighed for at shoppe lidt indimellem alle indtrykkene og oplevelserne. Frokost er ikke inkluderet. Vi er tilbage i Dubai og vores hotel sidst på dagen.

Dag 5 – Udflugt til universitetsbyen Sharjah City
Efter morgenmad får vi endnu en stor dag med oplevelser, når vi skal på udflugt til De Forenede Arabiske Emiraters kulturelle hovedstad. På denne halvdagsudflugt besøger vi universitetsbyen Sharjah, det berømte marked Al Arsah Souk, som samtidig er det ældste marked på disse kanter. Vi kommer desuden forbi den imponerende rundkørsel med Koranen, og vi gør ligeledes et fotostop ved King Faisal moskeen. Vi er tilbage ved vores hotel i Dubai lige over middag. Eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 6 – Udflugt til Al Ain
Vi starter dagen med et besøg i en af Emiraternes ældste byer, Al Ain, og oplever et ægte kamelmarked. Al Ain ligger godt 140 km fra Dubai som en tropisk oase midt i ørkenen, ikke langt fra grænsen til nabolandet Oman. På dagens udflugt kommer vi gennem ørkenen og oplever undervejs Al Ain Palace Museum, en frodig dadelplantage samt det livlige kamelmarked, hvor både kameler, geder og får bliver flittigt handlet. Frokost er ikke inkluderet. Vi er tilbage ved vores hotel sidst på eftermiddagen.

Dag 7 – Ørkensafari med BBQ eller tid på egen hånd
Efter morgenmad på hotellet kan den første del af dagen benyttes til at opleve Dubai på egen hånd.  I bestemmer selv om det er stranden, shopping eller noget helt tredje, der trækker mest. Senere på dagen er der mulighed for at komme en tur ud i ørkenen. Vi kører med 4-hjulstrækkere igennem det røde sand, og oplever alle farverne og de enorme sandklitter. Der vil være grillmiddag med mavedanser og arabisk musik, efter vi har oplevet solnedgangen. Arrangementet er en tilkøbs udflugt, og koster kun kr. 385, og skal bestilles sammen med rejsen.

Dag 8 – Tid til egne oplevelser
Hele dagen er sat af til oplevelser på egen hånd. Rejselederen er naturligvis til stede og er behjælpelig. Det er måske nu de sidste indkøb skal gøres, eller man kan blot dase på stranden.

Dag 9 - Hjemrejse
Vi skal af sted midt om natten, og har naturligvis vores hotelværelse til rådighed helt frem til afrejse. Vi lander i Danmark sidst på formiddagen.