Skip to main content

Rejser til Cirkusrevyen - Cirkusrevyen 2020

Ans-rejser-Cirkusrevyen

Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er Danmarks største revy og byder altid på sjov og politisk satire. Ans Rejser gentager årligt med succes vores hyggelige ture til Cirkusrevyen. På vores populære ture til Cirkusrevyen og København er der også mulighed for, på egen hånd at fordybe sig lidt mere i vores historiske hovedstad.  Bemærk desuden at vi har inkluderet både middag på Restaurant Bakkens Perle samt en kanalrundfart – en skarp pris med meget inkluderet.

Skuespillerholdet for sæson 2020 i Danmarks største revy er: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen. Der er tale om tre veloplagte og velkendte ansigter samt et nyt, frisk pust - nemlig Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Middag på Bakkens Perle
• Kanalrundfart inkluderet
• Meget indhold til en skarp pris
• Gode billetter (kategori b) 

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Restaurant Bakkens Perle og Cirkusrevyen
Dag 2 – Nyhavn, kanalrundfart og Dragør


Se det fulde program

Dag 1 – Restaurant Bakkens Perle og Cirkusrevyen (F, A)
Undervejs mod Sjælland til vores hotel serveres en let frokost, bestående af en lækker sandwich og kaffe. Vi ankommer midt på eftermiddagen. 
Efter indlogering på værelserne, kører vi på Bakken, hvor vi har et par timer på egen hånd, inden vi mødes på Restaurant Bakkens Perle til Bakkens største ”Tag selv bord”. Herefter sætter vi os godt til rette, til turens absolutte højdepunkt – nemlig ”Cirkusrevyen 2020”.  Umiddelbart efter forestillingen returnerer vi til vores 4****hotel.

Dag 2 – Nyhavn, kanalrundfart og Dragør (M)
Efter morgenmaden kører vi ind til Nyhavn, og her har vi inkluderet en kanalrundfart i rejsens pris, billet hertil bliver udleveret i bussen, og man kan således opleve København fra søsiden, når det passer bedst. Der bliver også lidt tid på egen hånd i Nyhavn, inden vi sætter kursen mod Dragør ved frokosttid.  Dragør har en del bevaringsværdige huse, stokroserne blomstrer lystigt i de mange små, krogede gader. Især havnen er spændende, her er en masse fredede bygninger. Der vil være lidt tid på egen hånd i Dragør. Midt på eftermiddagen sætter vi atter kursen mod det jyske - mange indtryk rigere - og er tilbage ved vores udgangspunkt først på aftenen.

rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning