Rejse til Baltikum - Fra nord til syd

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:
En fantastisk rundrejse i de tre baltiske lande, Estland, Letland og Litauen. Vi ser ukendte seværdigheder, store kontraster mellem rig og fattig samt en fantastisk arkitektur. Vi besøger hovedstæderne, og krydrer det med bl.a. Rundale Palace og ikke mindst Trakai Castle. Vi kommer naturligvis rundt i de smalle brostensbelagte stræder og ser også de høje skyskrabere.

Alt i alt en meget anderledes og spændende rundrejse til Baltikum med Ans Rejser. Velkommen til det østlige hjørne af Østersøen.
 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•    Inkl. halvpension
•    Alle 3 baltiske hovedstæder
•    Alle udflugter inkluderet

Programmet dag for dag:
•    Dag 1 - Ankomst til Tallinn
•    Dag 2 - Oplevelser i Tallinn
•    Dag 3 - Sightseeing i Riga
•    Dag 4 - Tid til egne oplevelser i Riga
•    Dag 5 - Rundale Paladset og Vilnius
•    Dag 6 - Byrundtur i Vilnius
•    Dag 7 - Trakai Castle og hjemrejse

Dag 1 – Ankomst til Tallinn
Vi flyver fra Billund til Tallinn, som byder på rigtig mange interessante seværdigheder bl.a. Domkirken, Toompea Borgen og forsvarstårnet Kiek in de Kok, der er en del af bymuren.  Vi mødes om aftenen til middag på hotellet. 

Dag 2 – Oplevelser i Tallinn
Efter morgenmad er det tid til oplevelser i Tallinn, enten på egen hånd eller sammen med vores dygtige rejseleder. Rejselederen tager rundt i den gamle bydel, hvor der findes et væld af museer og spændende butikker. Man kan evt. slå vejen forbi det kendte KGB Museum, som først for nyligt blev fundet. Der er også mulighed for at shoppe eller blot sidde på en cafe og nyde livet. Vi besøger også den danske konges have, hvor Dannebrog ifølge legenden faldt ned fra himlen d. 15. juni 1219. Indkvartering på hotel i Tallinn, og herefter aftensmad på hotellet. 

Dag 3 – Sightseeing i Riga
Vi forlader Tallinn efter morgenmaden, og sætter kursen sydpå mod Letlands hovedstad Riga. Vi når frem omkring middagstid, og tager direkte på byrundtur i den smukke hovedstad. Riga er så absolut kontrasternes by med smuk Art Nouveau arkitektur, som ligger side om side med forfaldne bygninger. Den gamle bydel er på UNESCOs liste, vi kommer bl.a. forbi Sorthovedernes Hus fra 1344 og byens katedral, der siges at være den største middelalderkirke i hele Baltikum. Vi kommer desuden også forbi frihedsmonumentet - et mindesmærke for de faldne soldater i uafhængighedskrigen i starten af 1900-tallet. 

Dag 4 – Tid til egne oplevelser i Riga
Hele dagen er sat af til egne oplevelser, hvis man har lyst til dette, eller man kan følges med vores rejseleder rundt i den gamle bydel. I Riga er den gamle bydel kendetegnet ved adskillige hyggelige restauranter og mange sjove og hyggelige butikker. Om aftenen er der aftensmad på hotellet.

Dag 5 – Rundale Paladset og  Vilnius
Vi sætter kursen mod Litauens hovedstad Vilnius, undervejs gør vi stop ved Rundale Paladset i Bauska, der blev bygget til hertugen af Kurland i 1700-tallet. På det prangende slot skal vi se de forgyldte sale. Turen går videre mod Vilnius, som vi når sidst på eftermiddagen. Indkvartering på vores  hotel og herefter aftensmad. 

Dag 6 – Byrundtur i Vilnius
Dagen er sat af til oplevelser i Vilnius, hvor vi først skal på byrundtur, der inkluderer de største seværdigheder. Vi kommer forbi Gediminas borgen, byporten og ser nogle af de mange kirker som findes i Vilnius.  Om eftermiddagen tager vi på en tur ud til det fantastiske slot, Trakai Castle. Det ligger knap 1 times kørsel udenfor Vilnius. Selve Trakai er en lille, charmerende by, der ligger ned til søen Galve. Vi skal naturligvis besøge slottet, som kan dateres helt tilbage til fra 1300-tallet. Om aftenen er der middag på hotellet. 

Dag 7 – Trakai Castle og hjemrejse
Efter morgenmaden kører vi direkte til lufthavnen i Vilnius og flyver retur til Danmark.