Prag

Med sin placering midt i Europa har Prag været centrum for mange begivenheder gennem tiden. Prag har en gammel historie men også en nyere, der knytter sig til det sidste århundrede. Det er ikke mange byer i Europa, hvor man kan opleve det hele samlet på et sted – det kan du i Prag.
Er I til historie, arkitektur, naturvidenskab, samfundsvidenskab eller til økonomi og politik, er der mulighed for at få tilrettelagt et spændende forløb, der tilgodeser lige præcis jeres ønsker.
Vi er et af de førende rejsebureauer på Prag og vi har masser af kontakter i Prag, der hjælper os med at lave lige præcis den studietur for jer, som I måtte ønske.
Hvad kan vi tilbyde?
Vi har historiske byvandringer tilpasset aldersgruppen. Til de fleste har vi aldersgrupper har vi opgaver, som man kan gøre brug af undervejs.
Vi har også mulighed for at arrangere ture til museer, skoler, institutioner, teatre med mere. Det er helt til Jer, og hvad I måtte ønske.
Og selvfølgelig kan vi for at arrangere ture ud af Prag, hvad enten det er til historiske steder, naturskønne områder eller steder, som har særlige slotte, virksomheder, eller andre attraktioner. Vi vil gerne i dialog om indholdet og vi forestår alt det praktiske omkring arrangementerne. På denne måde kan vi sikre, at I får en uforglemmelig oplevelse.
Ring eller skriv til os og lad os få en snak om jeres ønsker til en studietur.

Vores servicepakke:

•    Udarbejdelse jeres program
•    Reservationer på restauranter, museer, virksomhedsbesøg m.m.
•    Danske guider de fleste steder
•    Mange års erfaring med skolerejser
•    Gratis kaffe i bussen på hele turen
•    Vi har ry for at kunne levere de aftalte serviceydelser og for at være meget fleksible og tillidsfulde. 
•    Kort sagt – vi hjælper jer med at lave en uforglemmelig tur for jer alle.
 

Indkvartering & pris

Alle priser er beregnet på indkvartering i flersengsværelser, morgenmad på hotellet og bustransport til og fra Danmark. Der er også mulighed for direkte fly ud af Aarhus eller København til en merpris på omkring 600 kr. pr person. Priserne varierer meget hen over året, og vi er derfor nødsaget til at indhente priser i de enkelte tilfælde. Under hva...Læs mere

Transport

En vellykket rejse omfatter en god og ukompliceret transport. Hos A+ Studierejser tilbyder vi fire transportformer: Egen bus - Denne løsning er den mest fleksible for jer og i reglen også den billigste, hvis I rejser mere end 25 personer. I har bussen til jeres disposition under hele turen. I modsætning til flere andre bureauer er ALLE udflugter...Læs mere

Tema

Hos A+ vil vi gerne hjælpe med at sammensætte jeres program. Vi har valgt at opdele vores ekstra tilbud på de enkelte destinationer ud fra nogle overordnede temaer. Dette blot for at vise bredden i vores tilbud og for at give jer inspiration til, hvordan jeres tur kan tilrettelægges. De 3 temaer er Natur og teknik, Samfundsvidenskab – økonomi og po...Læs mere

Forslag til temaprogram

Her er nogle forslag til hvordan programmet til temaerne kunne se ud. Historie og kultur - 1. dag Ankomst til Prag Eventuel lille aftentur 2. dag Formiddag: Byvandring – lær byen at kende. Seværdigheder, historiske steder m.m. Eftermiddag: Prag under kommunismen - byvandring 3. dag Formiddag: Historien bag Europas største borgområde – Hra...Læs mere