André Rieu Open Air i Maastricht 2021

André Rieu Open Air i Maastricht
Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i hans hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik får alle med. Vi får helt sikkert en fantastisk festlig aften! 

Ans Rejser anbefaler:
• Oplev violisten på hjemmebane i hans fødeby 
• Maastrict bycentrum
• Oplev Middelalderbyen Monschau
• Besøg Köln

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Dag 2 – Köln og Open Air koncert i Maastricht
Dag 3 – Middelalderbyen Monschau og ”Dreiländer Eck”
Dag 4 – Hjemrejse


  Se det fulde program

  Dag 1 – Afrejse
  Efter endt opsamling kører vi over grænsen og når til vores hotel kort først på aftenen. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

  Dag 2 – Köln og Open Air koncertMidt på formiddagen sætter vi kursen mod Köln. Her bliver der et par timer til at opleve den flotte Kölner Dom, Kölns majestætiske domkirke, og den hyggelige bymidte. Vi er tilbage på hotellet hen på eftermiddagen, så der er lidt tid til afslapning. Inden friluftkoncerten spiser vi middag på restaurant i Maastricht. André Rieu går på scenen kl. 21.00. Efter koncerten kører vi retur til hotellet.

  Dag 3 – Middelalderbyen Monschau og ”Dreiländer Eck”
  Udflugten bringer os gennem smukke landskaber mod det sydlige Limburg, som også kaldes ”Lille Schweiz”. Ved ”Dreiländer Eck” hvor grænserne mellem Holland, Tyskland og Belgien mødes, hæver Vaalserberg sig 322 m over landskabet. I den charmerende middelalderby Monschau møder vi et næsten originalt middelaldermiljø, med enestående bindingsværkshuse og Monnschau Slot som er placeret højt, så det kan ses fra hele byen. Området omkring Kerpen er kendt for store forekomster af brunkul, og på afstand ser vi de kæmpestore maskiner der benyttes i lejerne.

  Dag 4 – Hjemrejse
  Efter morgenmad pakker vi bussen og sætter kursen hjemad. Der er ophold ved grænsen for indkøb inden vi kører til vores opsamlingssteder. En skøn tur med herlige oplevelser er til ende.

  DIVERSE
  I Tyskland og Holland anvendes Euro