Skip to main content

André Rieu Open Air i Maastricht 2020

André Rieu Open Air i Maastricht
Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i hans hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik får alle med. Vi får helt sikkert en fantastisk festlig aften! Dertil oplever du også Venlo i Holland med mulighed for sejltur på Maas, bryggeribesøg og Arcen Slotspark.

Ans Rejser anbefaler:
• Oplev violisten på hjemmebane i hans fødeby 
• Maastrict bycentrum
• Tag en sejltur på Maas ved Venlo
• Besøg Arcen Slotspark
• Bryggeribesøg hos Hertog Jan

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Dag 2 – Venlo – sejltur, slotspark og bryggeri
Dag 3 – Maastricht og Open Air koncert med André Rieu
Dag 4 – Hjemrejse


  Se det fulde program

  Dag 1 – Afrejse
  Efter endt opsamling kører vi over grænsen og når til vores hotel kort efter ankomst til Holland i byen Venlo. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

  Dag 2 – Venlo – sejltur, slotspark og bryggeri
  Efter god tid til morgenmaden er der mulighed for en dejlig sejlads ned ad Maasfloden til byen Arcen med efterfølgende besøg i Arcen Slotspark. Den imponerende slotshave er den største have i Benelux-landene, og samtidig vurderet som en af de smukkeste. Den 32 hektar store park består af flere haver i hver sin stil, bl.a. kan opleves en rosenhave, en middelhavshave og en orientalsk have. Her findes desuden en lille zoo, en afrikansk farm. For folk med smag for øl er der også mulighed for bryggeribesøg på det lokale bryggeri Hertog Jan. Ud på eftermiddagen bringer bussen os retur til Venlo midtby hvor man kan se nærmere på byens seværdigheder eller shoppe. Til aften middag på hotellet.

  Dag 3 – Maastricht og Open Air koncert med André Rieu
  Ved middagstid sætter vi kursen mod Maastricht. Efter en kort byvandring med rejselederen bliver der et par timer til at opleve den skønne by på egen hånd. Inden Open Air koncerten er der mulighed for at spise middag på en af de mange hyggelige restauranter i Maastricht eller med gruppen på en forudbestilt restaurant i byen (tilkøb - bestilles sammen med rejsen). André Rieu går på scenen på Vrijthof pladsen kl. 21.00. Efter koncerten kører vi tilbage til hotellet.

  Dag 4 – Hjemrejse
  Efter morgenmad pakker vi bussen og sætter kursen hjemad. Der er ophold ved grænsen for indkøb inden vi kører til vores opsamlingssteder. En skøn tur med herlige oplevelser er til ende.

  DIVERSE
  I Tyskland og Holland anvendes Euro

  Entréer
  Sejltur på  Maas. € 5,50-
  Hertog Jan bryggeribesøg € 14,-
  Arcen Slotspark € 12,50

  Evt. tillæg
  Enkeltværelsestillæg på kr. 600,-
  2-retters middag kr. 200,-

  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser
  Lillehøjvej 2
  8600 Silkeborg
  • Medlem nr. 1811 af Rejsegarantifonden
  • cancer.dk - Ans Rejser
  • Danmarks out door hovedstad
  • Danmarks Rejsebureau Forening