Indkvartering & pris

Alle priser er beregnet på indkvartering i flersengsværelser, morgenmad på hotellet og bustransport til og fra Danmark. Der er også mulighed for direkte fly ud af Aarhus eller København til en merpris på omkring 600 kr. pr person. Priserne varierer meget hen over året, og vi er derfor nødsaget til at indhente priser i de enkelte tilfælde.  

Under hvad beskrivels er der oplyst fra-priser på rejse med bus eller fly. 
 

Prisen med bus inkludere:
- Bustransport fra "hjem" til Prag t/r                        
- 4 nætter i flersengsværelse
- 4 x morgensmad
- Udarbejdelse af program
- Skatter og afgifter, samt bidrag
til Rejsegarantifonden      
Prisen med fly inkludere:
- Fly fra København/Aarhus til Prag lufthavn t/r
- 4 nætter i flersengsværelse
- 4 x morgensmad
- Udarbejdelse af program
- Skatter og afgifter, samt bidrag
til Rejsegarantifonden. 

 

Little Quarter 

Dette hostel ligger i Nerudova Street, direkte på den berømte kongelige rute, som snor sig gennem hjertet af Prags historiske centrum. Det er primært beregnet til unge rejsende. Værelserne er på de øverste etager i bygningen og allerøverst finder du en tagterrasse som er åben hen over sommeren. Her får du en uforglemmelig udsigt over Prag Slot og Petřín højen. 
I nærheden af hotellet finder du de ældste og mest interessante monumenter og en række restauranter, caféer, musikklubber, barer og butikker.
Se mere på: www.littlequarter.com
Buspriser fra 835 kr. Fly priser fra 1.435 kr.

Aureli Hotel City Centre

Hotellet ligger i hjertet af byen, kun fem minutter fra den største Prags boulevard – Vaclavska Namesti, den gamle bydel og den magiske flod Vltava med sine yndefulde broer og travle vandfronter.
Du vil have historiske monumenter, indkøbscentre og mad fra bistroer gennem til anerkendte restauranter få skridt fra hotellet. Når du har brug for en pause fra byens attraktioner, kan du læne dig tilbage i et af de 87 atypiske og smagfuldt indrettede værelser med rummelige badeværelser med en behagelig seng.
Se mere på: www.city-centre.cz
Buspriser fra 860 kr. Flypriser fra 1.460 kr.

PLUS Prag

     PLUS Prag er det eneste hostel i den tjekkiske hovedstad, der har alt! 
Med en indendørs saltvandsswimmingpool, sauna, gymnastiksal og beachvolleybane kan du slappe af mellem dine ture i Prag. Vores "Opera" Bar and Restaurant serverer en stor morgenbuffet, og om aftenen er der lækre lokale fødevarer samt lækre cocktails - og selvfølgelig den berømte tjekkiske øl lige fra tønde. Beliggende i det hippe Holešovice-kvarter hvor du ikke oplever Prags turistfælder, og så er du endda kun en kort sporvognstur fra den gamle bydel.

Se mere på: www.plushostels.com
Buspriser fra 895 kr. Flypriser fra 1.495 kr. 

 

Olympik Tristar

Olympik-hoteller er beliggende i et roligt boligkvarter i Prag 8 som er inden for rækkevidde af byens centrum. Hotelkomplekset ligger i grønt område med udsigt over golfbanen og sportscentret. Hotellet er et af de største hoteller i hele Bøhmen. Der er tre hoteller med mange kongreshaller og faciliteter og masser af gastronomiske centre, der tilbyder deres service til alle gæsterne. Til rådighed er der også en stor parkeringsplads med tilstrækkelig parkeringsplads til mange busser og / eller hundredvis af biler.
Se mere på www.olympik.cz
Buspriser fra 915 kr. Flypriser fra 1.515 kr.

Olsanka Hotel

Hotellet er centralt beliggende i Prags Žižkov-kvarter, kendt for sit rige natteliv, mange caféer, barer og kunstnere. Bydelen Žižkov ligger lige ved siden af det historiske centrum og er et ideelt udgangspunkt for dit ophold i Prag. Sporvogns- og busstoppested ligger lige uden for hotellet og tilbyder hurtige, kvalitetsforbindelser direkte til byens centrum dag og nat. Olšanka Sportscenter tilbyder mere end 10 sportsfaciliteter under ét tag til offentligheden. De tilbyder dig komfortable faciliteter og en venlig tilgang fra deres uddannede personale til din aktive hvile og afslapning. I et område på mere end 2.500 m 2 kan du finde et motionscenter, bordtennis, massage, sauna og vandaerobic. De mest populære aktiviteter er en 25 meter swimmingpool og 4 badmintonbaner i indendørshallen.
Se mere på: www.hotelolsanka.cz
Buspriser fra 980 kr. Flypriser 1.580 kr.