Skip to main content

Flyrejser

Gratis parkering i Billund Lufthavn
På alle vores rejser ud af Billund Lufthavn sørger vi for gratis parkering til jer – nemmere bliver det ikke. Bemærk gælder ved parkering i P8 eller P9.

Gratis parkering i Aalborg Lufthavn
Aalborg Lufthavn tilbyder en ekstra service for deres gæster for at gøre rejsen nemmere, nemlig gratis parkering. Der er også mulighed for betalt parkering i indhegnet område, hvis man ønsker det. Aalborg Lufthavn byder på gratis parkering på 2.733 parkeringspladser tæt på lufthavnsbygningen. På P1, P2, P3 og P4 er der gratis parkering i hele din rejseperiode

Den gratis parkeringsbillet kan KUN bruges i forbindelse med en rundrejse med Ans Rejser.

Irland - Det magiske Irland

Rejser til Irland - Det magiske Irland: Rundrejse til magiske Irland med Ans Rejser! Oplev Irland på en uforglemmelig rundrejse fra østlige til det vestlige Irland - Inklusiv erfaren dansk rejseleder!

Irland - Highlights i Donegal & Belfast

Flyrejse til Irland - Highlights i Donegal & Belfast: Det nordvestlige Irland byder på enestående naturscenerier med Europas højeste havklipper, ægte keltisk kultur, lokale specialiteter på gode restauranter og hyggelige små byer.

Italien - Rom - Den Evige Stad

Flyrejse til Rom - Den Evige Stad: Se Colosseum, Pantheon, rislende fontæner og spændende skulpturer på rundrejse med dansk rejseleder.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Malta - Middelhavet som det var engang

Flyrejse til Malta - Middelhavet som det var engang: Rejs til det charmerende ørige Malta med Ans Rejser! Oplev en kombination af fortællinger om templer og riddere kombineret med sol og varme - Med dansk rejseguide!

5 dage Fra 4.795,- Læs mere

Flyrejse til Kemer

Flyrejse til Kemer: På tur med Ans Rejser til Kemer har du fornøjelser af vores ejer, Jan Ørum som rejseleder. Han har været i Tyrkiet et utal af gange og kender hver en krog der er værd at se. Glæd dig til en uforglemmelig rejse til Tyrkiets Saint Tropez.

8 dage Fra 6.995,- Læs mere

Flyrejse til Alanya

Flyrejse til Alanya: På tur med Ans Rejser til Alanya har du fornøjelsen af vores ejer, Jan Ørum som rejseleder. Han har været i Tyrkiet et utal af gange og kender hver en krog der er værd at se. Glæd dig til en uforglemmelig rejse til Tyrkiets feriedestination nr. 1.

8 dage Fra 5.995,- Læs mere

Flyrejse til Irland - Tæt på Irlands sjæl

Flyrejse til Irland - Tæt på Irlands sjæl: Oplev Irland på en uforglemmelig rundrejse fra østlige til det vestlige Irland - Inklusiv erfaren dansk rejseleder!

8 dage Fra 10.995,- Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning