Skip to main content

Busrejser

Hvem har sagt at det er ubekvemt at rejse med bus ?

På Ans Rejsers 4-stjernede luksus komfortbusser findes der bekvemmeligheder som dejlige flysæder med EKSTRA god benplads og mulighed for lægge sædet helt ned, justerbare fodstøtter, en læselampe og et klapbord til forfriskninger. Busserne er forsynet med fuldautomatisk klimaanlæg og individuelle luftdyser så alle kan føle sig godt tilpas i bussen. I busserne er der endvidere toilet og lille køkken hvor der kan laves the og kaffe. På alle vores busture serveres kaffe / the ad libitum uden beregning. Ved kørsel i Danmark / Sverige er der derudover gratis trådløs internetforbindelse. Tag med på tur med bus - kun chaufføren skal bekymre sig om at køre, og du kan læne dig tilbage og slappe af......

Ans Rejser har på langt størstedelen af vores busrejser et af Jyllands bedste påstigningsnet. Vi kan tilbyde flere forskellige påstigningsmuligheder.

Genforeningsturen

Busrejse til Sønderjylland og Slesvig: Oplev Genforeningsturen med Ans Rejser. Vi rejser til skønne Sønderjylland og Slesvig med luksusbus.

3 dage Fra 2.295,- Læs mere

Fortryllende Krakow

Busrejse til Polen - Fortryllende Krakow: Krakow er en af Østeuropas smukkeste og mest spændende byer.

Misdroy - Den Polske Riviera

Busrejse til Misdroy - Den Polske Riviera: Misdroy gør sig, med sin smukke strand, flotte natur, spændende historie.

4 dage Fra 3.195,- Læs mere

Prag - Den Gyldne Stad

Busrejse til Prag - Den Gyldne Stad: Prag gør sig, med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie. Oplev det hele på en fantastisk rundrejse.

5 dage Fra 3.295,- Læs mere

Rügen, Stralsund & Wismar

Busrejse til Rügen, Stralsund & Wismar: På Rügen finder man alt fra små landsbyer til skønne sandstrande. På denne rundrejse kommer vi også forbi både Wismar og Stralsund.

5 dage Fra 3.995,- Læs mere

Hamburg - Et anderledes Hamburg

Busrejse til Hamborg - Et anderledes Hamborg: Hos Ans Rejser, tilbyder vi et anderledes Hamborg, hvor I normalt ikke kommer. Oplev bl.a. Reeperbahn, Altone og Fischmarkt.

Rhinen & romantiske Rüdesheim

Busrejse til Rhinen & romantiske Rüdesheim: Vores rejse til Rhinen tager udgangspunkt i Rüdesheim. Området har både frodige bjerge med vinmarker, Rhinen, samt charmerende byer.

Dresden - Tysklands Firenze

Busrejse til Dresden - Tysklands Firenze: Dresden - En saksisk storbyperle, der med sin betagende arkitektur og historie helt sikkert er et besøg værd.

Historiske Nordtyskland

Busrejse til Nordtyskland - Historiske Nordtyskland: Unik og anderledes rejse til det historiske Nordtyskland. Oplev turen med Ans Rejser og dansk rejseleder i 4-stjernet luksusbus.

Bjergtagende Harzen

Busrejse til Harzen og Goslar - Bjergtagende Harzen: Goslar danner rammen om vores tur til Harzen - Goslar er en fantastisk by i det skønne tyske Harzen.

5 dage Fra 4.595,- Læs mere

I Luthers Fodspor

Busrejse til Østtyskland - I Luthers Fodspor: Træd i Martin Luthers fodspor på rundrejse i det tidligere Østtyskland med Ans Rejser. Besøg steder fyldt med historie og betydning.

Busrejse til Cirkusrevyen - Cirkusrevyen 2021

Busrejse til Cirkusrevyen 2021: Oplev Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken. I år bliver Ulf Pilgaards 40 års jubilæum og hans sidste optræden.

2 dage Fra 2.195,- Læs mere

Busrejse til De Danske Sydhavsøer

Busrejse til De Danske Sydhavsøer: Ans Rejser arrangerer denne skønne rejse til nogle af de smukkeste egne i Danmark. På turen til Lolland, Falster, Møn og det naturskønne Sydsjælland oplever vi stemningsfulde byer.

4 dage Fra 3.995,- Læs mere

Busrejse til Skagen & Læsø

Busrejse til Skagen & Læsø: Hold ferie i Danmarks nordligste by Skagen. Desuden kommer vi på denne tur også til Læsø.

3 dage Fra 2.995,- Læs mere

Endagstur til Rømø med Vadehavshotdog

Unik guidet tur på Rømø med Vadehavshotdog: Vi kører over Rømø Dæmningen til vadehavsøen Rømø, der ligger ca. 10 km ude i Nordsøen. På ø rundturen kommer vi til Havneby og feriestedet Lakolk. Vi hører undervejs om øens historie, naturen og beboerne. Vi kigger på strandengsdannelse samt smager på no...

1 dag Fra 595,- Læs mere

Busrejse til Norge - Oplevelser i Sydnorge

Busrejse til Norge - Oplevelser i Sydnorge: Book rejse til den norske telemark med Ans Rejse! Tag med på tur rundt i den norske Telemark og oplev storslåede natur, kulturarv med mere - Dansk rejseleder!

Endagstur til Sprogø og Nyborg

Endagstur til Sprogø og Nyborg: Vi skal på en helt unik tur til Sprogø hvor der blandt andet er et fantastisk dyreliv. Dagligt kommer her kun de få der arbejder ved Sund & Bælt.

Bogense og Gyldensteen

Endagstur til Gyldensteen Gods, Bogense og Erik Menveds Kro: Vi starter vores oplevelser på Gyldensteen Gods som er Danmarks største producent af spiseløg, græskar og æbler. Vi får en unik rundtur hvor vi får mulighed for at se hidtil lukkede områder af Gyldensteen Park.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning