Rejsetyper

Busrejser

Busrejser - Ans Rejser: Tag på busrejse med 4-stjernede luksusbusser hos Ans Rejser! Vi sørger for ekstra god komfort samt spændende og indholdsrige busrejser.

Flyrejser

Flyrejser: På alle vores rejser ud af Billund Lufthavn og Aalborg lufthavn tilbyder vi gratis parkering! Gør din rejse lettere med gratis parkering i lufthavn.

Flodkrydstogter

Flodkrydstogter: Hos Ans Rejser kan du booke flodkrydstogter som er både spændende og afslappende.

1-dags rejser

1-dags rejser med Ans Rejser: Herunder finder du vores rejser på 1 dag. Nogle gange kan det være rart med en hurtig svip-tur, hvor en specifik oplevelse er i centrum. Fx vores tur til Sprogø med byvandring i Nyborg, eller turen til Rømø incl. vadehavshotdogs.

2-dags rejser

2-dags rejser med Ans Rejser: Herunder finder du vores rejser på 2 dage. Nogle kan det være rart med en hurtig svip-tur hvor en specifik oplevelse er i centrum. Fx vores tur til den årlige Cirkusrevy.

3-dags rejser

3-dags rejser med Ans Rejser: Herunder finder du vores rejser på 3 dage til et udvalg af destinationer i Tyskland.

5-dags rejser

5-dags rejser med Ans Rejser: Herunder finder du vores rejser på 5 dage. Det gælder et stort udvalg af spændende rejser i både ind- og udland.

6-8 dages rejser

6-8-dages rejser med Ans Rejser: Herunder finder du vores rejser med en varighed på 6-8 dage. Det gælder et stort udvalg af spændende rejser i både ind- og udland.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning