Musik på Dolphin i Alanya 2022

Så er vi klar igen efter to års pause med vore populære koncerter i Alanya. Det bliver en fest. Vi afvikler koncerterne på ”vort” gamle Dolphin Family i Oba. Hvor vi bygger op med scene og opstilling rundt om poolen og med plads til ca. 300 gæster.

Pris for billet og mad er 45 euro. Når man rejser med Dolphin Travel og Ans Rejser er billet inkluderet i rejsens pris.

Den foreløbige koncertkalender for 2022 ser således ud:

11/05 Lune Carlsen - Han tager Søren Sebber og Martin Jønsson med så der bliver gang i den. 

25/05 John Mogensen Live - Danmarks mest populære John M fortolkere, der er super underholdende og sjove.

22/06 Mr. Smoking – Smokie Tribute - Kom og hør alle de kendte Smokie hits – det er en sand perlerække af evergreens.

06/07 Lune Carlsen - Han er en af danmarks mest brugte kunstnere og med en fangruppe der bare bliver større og større. Lune Carlsen er en forrygende fortolker og entertainer.

13/07 Bjørn og Johnny - Det er ikke rigtig sommer i Alanya uden at Bjørn og Johnny er på scenen i Alanya. Bjørn har fået ny hofte, så rygtet siger han vil gi' den lidt som Travolta også denne aften. 

20/07 Elvis – alias Brian Troy - Den mest gennemførte Elvis imitator – fantastisk sound, udstråling og performens.

31/08 Michelle Birkballe Band med Ulrik Bust (saxofon) og Jakob Baumgarten (vokal & guitar). Desuden er Rock Nalle med som gæstesolist.

13/09 Johnny Hansen & Friends (Til dette arr. skal du købe billet hos Alanya Eurodan og det afholdes ikke på Dolphin) Men du kan sagtens rejse ned og bo hos os og få den fine oplevelse med!

21/09 Mek Pek - Kom og oplev Mek Peks forrygende fortolkning af Elvis, Chuck Berry og andre legendariske kunstnere. Det er rock`n roll og en aften fyldt af energi og godt humør.

12/10 Jakob Sveistrup - Tænder på dig og alle de andre skønne sange fra Sveistrups store sangskat. En super underholder og entertainer.