Skip to main content

Skovgaard Gårdbutik og Gothenborg

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse, er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk

Kom ud og oplev idylliske landbrug helt tæt på i juletiden.

Vi sætter kursen mod Skovgaard Gårdbutik. En charmerende perle i det Midtjyske hvor Joan og Hans producerer kvalitetskød fra egne dyr, både okse, kalve- og svinekød, med fuld sikkerhed for, at der ikke er anvendt tilsætningsstoffer eller vækstfremmere og med garanti for god dyrevelfærd. Alt er under streng kontrol og godkendt af Levnedsmiddelstyrelsen.

Gårdbutikken er hyggeligt indrettet, som en gammel købmandsbutik. Her kan du gå på indkøb og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Udover kvalitetskød sælges der specialiteter som isdesserter, kransekage, friskmalet kaffe, te, et stort udvalg af olier, balsamico, salte, krydderier, pesto, oste, marmelade, chokolade, brugskunst og meget mere. Gå også på opdagelse i deres vinkælder, med et udsøgt sortiment af vin, øl og lidt spiritus.

Blot et stenkast derfra ligger Gothenborg.  I 1992 købte Lone og Lars Hedegaard det nedlagte landbrug Gothenborg. Kort efter var det 100 procent økologiske jordbrug en realitet. Næste milepæl var Danmarks første økologiske kyllinger og fra 1998 tillige landets første øko-ænder. I dag er Gothenborgs produkter kendt over hele landet. Madelskere og førende kokke hylder ”Gothenborg-Anden”, ”Gothenborgs Skovkylling” og de andre kræ, som skraber i jorden og spiser sig mætte i usprøjtet kløvergræs ved Gothenborg. Foruden en præsentation af stedet skal vi også nyde en herlig lokalinspireret julefrokost i rustikke omgivelse i den gamle lade.

I turen er inkluderet:
• Bustur i 4-stjernet luksusbus
• Morgenbakke og kaffe/te i bussen
• Præsentation og smagsprøver hos Skovgaard Gårdbutik
• Præsentation og frokost på Gothenborg med sødt punktum og kaffe

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning