Skip to main content

Juleture

Gå ikke glip af juleturene til enten Tyskland eller rundt i Danmark, hvor du uden tvivl vil komme i julestemning. I Tyskland kan du opleve mange af de store julemarkeder, hvor der er pyntet utroligt flot. Julemarkederne er fyldte med julepynt, julestemning og meget mere. Oplev bl.a. Berlin i julestemning samtidig med at du oplever det historiske Berlin. Julemarkederne i Danmark byder på både smage og dufte af den danske jul, kombineret med et afslappet ophold og livemusik.

 

Se meget mere om vores juleture længere nede. 

Smagen af Jul med Georg Julin

Smagen af Jul: Kom med på en dejlig rejse med Ans Rejser & Georg Julin. Julehygge, sang, musik, foredrag og udflugter i en rejse.

5 dage Fra 4.395,- Læs mere

Juletur til Lübeck, Hamborg & Kiel

Lübeck, Hamborg og Kiel Juletur: Flotte julemarkeder med alverdens julepynt, glühwein, brændte mandler og meget mere findes næppe prægtigere end i Nordtyskland og ikke mindst i Lübeck, Hamborg og Kiel. Vi har lavet den ultimative juletur hvor vi oplever hele 3 tyske byer med stolte julemarkedstradit...

3 dage Fra 2.195,- Læs mere

Jul i Berlin

En tur til Berlin i december er en mulighed for både at opleve det klassiske Berlin og et stemningsfuldt Berlin i fuld julepragt. Bestil nu!

4 dage Fra 2.295,- Læs mere

Jul i Hansestæderne

Schwerin, Rostock, Wismar Juletur: Her besøger vi de utroligt flotte julemarkeder, som er fyldt med boder og duften af jul. Bestil nu din juletur nu!

3 dage Fra 2.395,- Læs mere
Rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning