Skip to main content

Juleture

Gå ikke glip af juleturene til enten Tyskland eller rundt i Danmark, hvor du uden tvivl vil komme i julestemning. I Tyskland kan du opleve mange af de store julemarkeder, hvor der er pyntet utroligt flot. Julemarkederne er fyldte med julepynt, julestemning og meget mere. Oplev bl.a. Berlin i julestemning samtidig med at du oplever det historiske Berlin. Julemarkederne i Danmark byder på både smage og dufte af den danske jul, kombineret med et afslappet ophold og livemusik.

 

Se meget mere om vores juleture længere nede. 

Juletur i Danmark

Juletur i Danmark: Når december nærmer sig, daler julen ned over Danmark. På denne 4-dages julerejse har du mulighed for at opleve landets hyggeligste julemarkeder. Turen kombinerer magiske juleboder med skøn livemusik, et afslappende ophold og lækre madoplevelser.

4 dage Fra 3.395,- Læs mere

Tønder Julemarked

Smag og duft julen i Tønder, tag på julemarkedet og få julebuffet på den historiske Schackenborg Slotskro

1 dag Fra 525,- Læs mere

Juletur til Lübeck, Hamborg & Kiel

Lübeck, Hamborg og Kiel Juletur: Flotte julemarkeder med alverdens julepynt, glühwein, brændte mandler og meget mere findes næppe prægtigere end i Nordtyskland og ikke mindst i Lübeck, Hamborg og Kiel. Vi har lavet den ultimative juletur hvor vi oplever hele 3 tyske byer med stolte julemarkedstradit...

3 dage Fra 1.975,- Læs mere

Julemarked i Berlin

Julemarked i Berlin: En busrejse til Berlin i juletiden går man aldrig forkert af. En tur til Berlin i december er en mulighed for både at opleve det klassiske Berlin og et stemningsfuldt Berlin i fuld julepragt.

4 dage Fra 2.995,- Læs mere

Juletur til Flensborg med julebuffet på Scandic

Oplev julestemningen i Flensborg med grænsehandel og en formidabel jule buffet på Scandic Koldning.

1 dag Fra 695,- Læs mere

Juletur til Lübeck

Brug for en juletur til Lübeck? Hos Ans Rejser kan du booke en uforglemmelig juletur til Lübeck inkl. ophold i dobbelt, mad, udflugter m.m. - Book nu!

2 dage Fra 1.395,- Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning