Skip to main content

Juleture

Julehygge, julemad og julehandel er del af Ans Rejsers dejlige juleture.

Julestemning i Tivoli

Julestemning i Tivoli: Overalt i Tivoli er der en helt fantastisk julestemning, det mørke vintervejr lyses op af de smukke lysformationer i alle afskygninger og dejlige juletoner fra Tivoligarden fylder luften med glæde.

Julemarked i Kiel

Julemarked i Kiel: Undgå julestress og gør dine juleindkøb i ro og fred mens du kan nyde det gode samvær og dejlig julestemning. Vi kører afsted fra morgenen af og der er rejseleder med os på hele turen. Turen går syd på gennem Sønderjylland mod grænsen. Vi nyder friskbrygget morgenkaffe med en bol...

Julemarked i Slesvig

Julemarked i Slesvig: Der er masser af julestemning på denne tur, hvor vi skal opleve julemarkedet i Schwalmarkt i Slesvig.

Juletur til Flensburg

Juletur til Flensburg: Den gamle bydel i Tysklands nordligste by Flensburg, som er præget af den skandinaviske stemning fra nabolandet Danmark, inviterer dig ind i julelysenes skær.

Juletur til Sønderskov Hovedgård

Juletur til Sønderskov Hovedgård: Ved Sønderskov nær Kongeåen ligger Hovedgården Sønderskov, der i dag er indrettet som museum, og en lille kilometer derfra ligger Lillelund Julemuseum.

Julemarked på Gavnø Slot

Julemarked på Gavnø Slot: Gavnø Slot ligger i Karrebæk Fjord sydvest for Næstved og er et helstøbt rokokoslot, som der er ganske få af i Danmark. Baronessen på Gavnø Slot elsker julen og startede derfor for 12 år siden en julebazar, som i dag er blevet Danmarks største julemarked.

Tønder julemarked og Julefrokost på Schackenborg Slotskro

Tønder julemarked og Julefrokost på Schackenborg Slotskro: Julehygge, julemad og julehandel er del af denne dejlige juletur, dertil kommer rejselederes bidrag i form af historie fortællinger undervejs.

Jul i Nyborg

Kom med til et fantastisk julemarked i den gamle handelsby Nyborg. Oplev gåsegang og få julesnapsen med hjem.

Juletur til Flensborg med julebuffet på Scandic

Oplev julestemningen i Flensborg med grænsehandel og en formidabel jule buffet på Scandic Koldning.

Udsolgt Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning