Skip to main content

Rejser til Italien

Det skønne Italien er et af vores specialer og vi tilbyder et væld af destinationer til dette milde og solrige land. Som storbyferie er Rom uovertruffen med de antikke romerske levn, middelalderens glimtende mosaikker og nutidens rislende fontæner. Midtitalien byder sig til med bølgende vin- og olivenlunde, labyrintiske middelalderbyer, gode oste og lufttørret skinke. I nord bydes på enestående naturoplevelser; bjerge, søer, vandfald og smuk vegetation. I syden er det de lodrette kyststrækninger, smukke øer, små idylliske kystbyer, vulkaner og græske levn fra en svunden tid. Italien er livsnydelse, når det er allerbedst.

Om du er til storbyferie eller naturoplevelser, byder Italien på utallige oplevelser og seværdigheder som alle er helt enestående.

Rom - Den Evige Stad

Flyrejse til Rom - Den Evige Stad: Se Colosseum, Pantheon, rislende fontæner og spændende skulpturer på rejse med dansk rejseleder. Bestil rejse!

5 dage Fra 5.995,- Læs mere

Ligurien - Den italienske Riviera

Ligurien: Den italienske Riviera: ”Blomster Rivieraen” og San Bartolomeo al Mare er med baglandets maleriske bjerge og olivenlunde –vores smukke udgangspunkt for mange spændendeoplevelser.

10 dage Fra 6.750,- Læs mere

Gardasøen - Riva Del Garda

Busrejse til Gardasøen - Riva Del Garda: Kom med til Riva Del Garda, Limone, Dolomitterne og Bardolino. Glæd dig til en pragtfuld ferie i Italien med dansk rejseleder.

9 dage Fra 9.995,- Læs mere
Rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning