Skip to main content

Rejser til Italien

Det skønne Italien er et af vores specialer og vi tilbyder et væld af destinationer til dette milde og solrige land. Som storbyferie er Rom uovertruffen med de antikke romerske levn, middelalderens glimtende mosaikker og nutidens rislende fontæner. Midtitalien byder sig til med bølgende vin- og olivenlunde, labyrintiske middelalderbyer, gode oste og lufttørret skinke. I nord bydes på enestående naturoplevelser; bjerge, søer, vandfald og smuk vegetation. I syden er det de lodrette kyststrækninger, smukke øer, små idylliske kystbyer, vulkaner og græske levn fra en svunden tid. Italien er livsnydelse, når det er allerbedst.

Om du er til storbyferie eller naturoplevelser, byder Italien på utallige oplevelser og seværdigheder som alle er helt enestående.

Rom - Den Evige Stad

Flyrejse til Rom - Den Evige Stad: Se Colosseum, Pantheon, rislende fontæner og spændende skulpturer på rundrejse med dansk rejseleder.

5 dage Fra 5.395,- Læs mere

Toscana & Elba

Flyrejse til Toscana & Elba: Se den smukkeste natur og nyd livet på tur til Toscana og Elba med dansk rejseleder.

Fra Gardasøen til Rom

Flyrejse til Italien - Fra Gardasøen til Rom: Oplev Venedig, Pisa, Bologna, Cinque Terre og ikke mindst hovedstaden Rom. Glæd dig til en unik ferie i Italien med dansk rejseleder.

De Norditalienske søer

Flyrejse til Italien - De Norditalienske søer: Oplev de smukke Norditalienske søer med dansk rejseleder

Asger Jorn's Italien

Flyrejse til Italien - Asger Jorns Italien: Oplev den autentiske italienske by, Albissola som har en helt særlig plads i den danske kunstner, Asger Jorns hjerte

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning