Skip to main content

Hvem er vi?

I efteråret 2020 blev Ans Rejser nyt medlem af Dolphin Familien. Det er vi enormt glade ved. Det er 30 års rejsehistorie med glade gæster og spændende destinationer vi nu har muligheden for at forny, forbedre og gøre spændende for mange gæster.

Der er mange “ben” i Ans Rejser. Blandt andet grupperejser, individuelle rejser og nu som noget nyt også vore egne konceptrejser, hvor Smagen af Danmark er den første.

Vi har brugt corona pausen til at opdatere vore produkter, lave nye koncepter og også fået lavet nogle små videoer om vores fantastiske rejsebureau. Nedenfor kan du møde nogle af os der arbejder bag kulissen med at udvikle og skabe spændende rejser til dig.

 

Den første video er det vores bureauchef Ole Kragelund, der fortæller om vore populære grupperejser og hans personlige favorit tur:

 

Den næste video er med vores Adm. direktør Julie Vermø der fortæller lidt om tankerne om vort nye koncept Smagen af Danmark, og om hvordan vi gerne vil møde vore gæster og den oplevelse du som gæst får når du rejser med os:

 

Den sidste video er med Jan Ørum Vermø der er partner og marketingschef. Han fortæller om hvordan vi gerne vil drive rejsebureau, at vi vil udvikling og lidt om hans foretrukne ture hvor han selv er guide til Kemer og Alanya.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning