Grupperejser til USA

USA er et meget stort rejseland og få lande giver adgang til samme mangfoldighed som USA. USA har været det mest magtfulde og indflydelsesrige land siden 2. verdenskrig – og ”The American way of Life” har bredt sig til næste alle afkroge af verden. Landskabet er varieret og kontrastfyldt; her er floder og store søer, en enorm indre slette med nord–syd gående bjergkæder. En af de store stater er Californien som brillerer med storbyerne San Fransisco og Los Angeles. Og så er der millionbyen New York med de kendte seværdigheder som Frihedsgudinden, Empire State Building, Times Square og Central Park.

Rejser til USA – Best of the West

Oplev vestkysten i USA med Ans Rejser! Vi arrangerer rundrejser på USA’s vestkyst med besøg i flere byer, nationalparker og masser af seværdigheder. Book nu!

Rejser til USA – højdepunkter på Østkysten

På rundrejsen på USA s østkyst får i lejlighed til at opleve en række spektakulære storbyer i kombination med historiske seværdigheder! Book USA rejse nu!

Rejser til New York - The Big Apple

Oplev New York med en rundrejse i byernes by! Ans Rejser arrangerer rundrejser i New York hvor i kommer byen rundt og ser de vigtigste attraktioner. Bestil nu!

Rejser til New Orleans - hvor jazzen flyder

Book rejse til New Orleans med Ans Rejser - Tag på New Orleans med dansk rejseleder og oplev jazzen, kulturen og det kendte French Quarter - Book online i dag!