Skip to main content

Grupperejser til Irland

Irland – den grønne ø - er ældgammel historie og storslået natur. Forhistoriske mindesmærker findes overalt på øen. Stendysser og gravhøje. Klosterkomplekser med ringkors, kirker og rundtårne. Også de flotte landskaber folder sig ud overalt - med lodrette klipper direkte ned i Atlanterhavet og fugle der yngler på klippehylderne. Kalkstenssletter, fine sandstrande, lyngklædte sletter, åer, søer og dale, hvor tusindvis af får græsser. Normannerborge, små landsbyer og enkeltstående huse – og pubber med ”a pint of Guinness” og irsk musik. Tempelbar. Et billede på Irland som det var - og er. Irland er på vej ind i fremtiden.

Rejser til Irland - Fra Dublin til Wicklow Mountains

Rejser til Irland - Fra Dublin til Wicklow Mountains: Oplev storbyen Dublin og de smukke Wicklow Mountains på rundrejser i Irland med Ans Rejser.

Rejser til Irland - Irlands smukkeste kyst

Rejser til Irland - Irlands smukkeste kyst: Kør på verdens smukkeste kystrute, Ring of Kerry, og hvis vejret tillader det, en enestående sejltur til Skellig Islands. Længere mod syd venter det uberørte Sheeps Head med dejlige ture i den smukkeste natur ved Atlanterhavet. Vi kommer tæt på den meget g...

Rejser til Irland - Det smukke og grønne Irland

Rejser til Irland - Det smukke og grønne Irland: Rundrejse i Dublin og det østlige Irland, hvor I på få dage får de største seværdigheder, samt oplever den spektakulære irske natur. Hertil kommer Irlands kultur, historie og mentalitet, som I får et glimrende indtryk af.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning