Skip to main content

Rejser til Irland

Irland – den grønne ø - er ældgammel historie og storslået natur. Forhistoriske mindesmærker findes overalt på øen. Stendysser og gravhøje. Klosterkomplekser med ringkors, kirker og rundtårne. Også de flotte landskaber folder sig ud overalt - med lodrette klipper direkte ned i Atlanterhavet og fugle der yngler på klippehylderne. Kalkstenssletter, fine sandstrande, lyngklædte sletter, åer, søer og dale, hvor tusindvis af får græsser. Normannerborge, små landsbyer og enkeltstående huse – og pubber med ”a pint of Guinness” og irsk musik. Tempelbar. Et billede på Irland som det var - og er. Irland er på vej ind i fremtiden.

Rejser til Irland - Fra Dublin til Wicklow Mountains

Rundrejse i Dublin og det østlige Irlan med Ans Rejser. Oplev storbyen Dublin og de smukke Wicklow Mountains på rundrejser i Irland med Ans Rejser.

Rejser til Irland - Irlands smukkeste kyst

Oplev det sydvestlige Irland med dansk ekspert rejseleder! Book rejsen hos Ans Rejser og få et uforglemmeligt møde med Irland enestående kultur og smukke natur!

Rejser til Irland - Det smukkeste og grønne Irland

Rundrejse i Irland med Ans Rejser. Oplev storbyen Dublin og de smukke Wicklow Mountains på rundrejser i Irland med Ans Rejser.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning