Skip to main content

Grupperejser til England

England – engang verdenshersker - i dag et multietnisk samfund. England strækker sig langt - og det betyder en alsidig natur, kultur og historie. I syd er det lange kyststrækninger, imponerende hvide klinter, havne og hyggelige gamle smuglerbyer; smukke slotte og et sandt mekka for haveelskere. I midten er det rullende græsklædte bakker, romantiske landsbyer, storbyer med kunst, kultur og ikke mindst musik. Det er Universitetsbyerne Oxford og Cambridge, Shakespeares Stratford og den romerske ruinby Bath. I nord er det bløde bjerge og skønne søområder. Hadrians wall. Alt sammen er det krydret med det særlige engelske pubmiljø.

London - Swinging London

London - Swinging London: Oplev Swinging London i selskab med vores rejseleder som bor i London og kender byen bedre end de fleste. Vi skal se St. Pauls Cathedral, Tower Bridge, Big Ben og ikke mindst det imponerende Buckingham Palace.

Slotte og haver i England

Slotte og haver i England: England er kendt for sine enestående slotte og parklignende haver. Især Sydenglands milde klima giver grobund for kæmpe træer, vilde buske, varierede planter og farverige blomster, en stor del hjembragt fra andre verdensdele. Sydenglands haver er sirligt udlagt til store l...

Sydengland med Cornwall

Sydengland med Cornwall: Naturen i det sydlige England er en rejse værd i sig selv, her finder man både blide grønne bakker og snoede landeveje med levende hegn, idylliske landsbyer med karakteristiske stenhuse. I Cornwall er palmer ikke noget særsyn og mange steder minder den frodige blomsterpagt o...

Eastbourne & Brighton

Busrejse til Eastbourne og Brighton med dansk rejseleder! Kom med gennem den alsidige natur samt oplev de hyggelige gamle byer!

Rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning