Skip to main content

Inspiration til gruppe- og foreningsrejser

Ans Rejser har stor erfaring i at skræddersy rejser for foreninger, virksomheder, klubber og institutioner. Vi står til rådighed, når I som gruppe skal sammensætte jeres rejse, og vi kan tilbyde at booke billetter til f.eks. fly, bus, skib, hotel, restauranter, rundvisninger - samt evt. billetter til kulturarrangementer og begivenheder. Vi råder over egne dansktalende rejseledere samt engelsktalende, lokale guider - via vores agtenter over hele verden.

Herunder findes forslag til forskellige destinationer - og derudover kan vi selvfølgelig arrangere rejser med tilpasset destination, indhold og varighed til det, I har brug for - i samarbejde med jer!

Grupperejser til Baltikum

Grupperejser til Baltikum: Se hvor Dannebrog ifølge sagnet faldt ned i Tallinn, oplev imponerende slotte, kom på opdagelse i Tallinn´s gamle bydel - og mange flere oplevelser venter...

Grupperejser til Belgien

Rejser til Belgien: Book din rejse til Belgien og rejs Flandern rundt, se Bruxelles og de andre smukke byer Belgien har at tilbyde.

Grupperejser til Bosnien

Rejser til Bosnien: Bosnien er et skatkammer af historie, arkitektur og kultur med dramatiske fortællinger om krige og kærlighed - tilsvarende findes ikke andre steder i Europa.

Grupperejser i Danmark

Danmark Rejser: Book guidede rejser til Danmark og oplev bl.a. solskinsøen Bornholm, se toppen af Danmark i Skagen eller kom til cirkusrevy. Ans Rejser - Det dansk, det dejligt!

Grupperejser til Forenede Arabiske Emirater

Grupperejser til Forenede Arabiske Emirater: Vil du opleve den kunstige ø ”The Palm Jumeirah” i virkeligheden – så tag med Ans Rejser på rundrejse i Dubai. Der er meget at se og lave i Dubai, her findes bl.a. verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, med mere end 1.200 butikker.

Grupperejser til England

Grupperejser til England: England – engang verdenshersker - i dag et multietnisk samfund. England strækker sig langt - og det betyder en alsidig natur, kultur og historie.

Grupperejser til Frankrig

Grupperejser til Frankrig: Frankring byder på overdådig natur, smukke byer og ikke mindst dejlig fransk vin. Hvad end I er til storby oplevelser i eventyrlige Paris eller mere landlig ydyl i Alsace området så skræddersyer vi gerne jeres næste grupperejse til Frankrig.

Grupperejser til Grækenland

Grupperejser til Grækenland: Grækenland er et fantastisk rejseland når I skal planlægge jeres grupperejse. Man bruger tit udtrykket Græske perler og det må man sige Grækenland har masser af. Hvad end det er den historiske hovedstad, Athen eller de velkendte ferieøer, Kreta og Rhodos så har vi komp...

Grupperejser til Holland

Grupperejser til Holland: Når man siger Holland, rimer det på bugtende kanaler, skærmende diger, flotte vindmøller og dekorerede træsko – og ikke mindst på tulipaner. I foråret fylder de farvestrålende løgblomster markerne i et sandt farveorgie med tulipanen som den knejsende dronning.

Grupperejser til Irland

Grupperejser til Irland: Se den fantastiske natur i Irland med dansk rejseleder når du bestiller din rejse hos Ans Rejser. Vi tilbyder flere forskellige rejser til magiske Irland.

Grupperejser til Italien

Grupperejser til Italien: Det skønne Italien er et af vores specialer og vi tilbyder et væld af destinationer til dette milde og solrige land. Som storbyferie er Rom uovertruffen med de antikke romerske levn, middelalderens glimtende mosaikker og nutidens rislende fontæner.

Juleture for grupper

Hos Ans Rejser tilbyder vi 1 til 4-dages julerejser til skønne julemarkeder i Tyskland. Vi har udvalgt de hyggeligste og smukkeste markeder til vores rejser.

Grupperejser til Kroatien

Rejs til Kroatien og oplev Rabac, Dalmatien, den kroatiske skærgård og andre fantastiske destinationer. Bestil en fantastisk rejse på www.ansrejser.dk.

Grupperejser til Norge

Oplev Norge med Dansk rejseleder. Ans Rejser skræddersyer grupperejser til Norge

Grupperejser til Skotland

Skotland er en fantastisk oplevelse, landet er fyldt med sagnomspundne slotte, gumlende får og smukke landskaber. Få ro i sjælen og balance i kroppen.

Grupperejser til Slovenien

Slovenien, et af Europas mindste lande, men trods det alligevel fyldt med store oplevelser. De charmerende små landsbyer og hovedstaden Ljubljana skjuler et væld af kultur og seværdigheder i de snævre gader. Landet er ligeledes kendt for sin uspolerede natur med floder, vandfald og de høje bjerge mo...

Grupperejser til Spanien

Spanien har i mange år været danskerenes fortrukne feriedestination. Særligt finder du mange skønne områder til en afslappende charterferie. Spanien byder dog også på utroligt mange spændende oplevelser i forhold til grupperejser. Hvad end det er livsglæde i Barcelona, kultur i Sydspanien eller gast...

Grupperejser til Sverige

Sverige er måske mest kendt for de smukke skærgårde, skovsøer og røde træhuse - men der er meget mere at komme efter. Bestil din rejse på www.ansrejser.dk.

Grupperejser til Tyrkiet

Med en grupperejse til Tyrkiet er I sikre på at komme hjem igen med unikke oplevelser. Landet har en spændende historie og ligger på grænsen mellem Asien og Europa. Et væld af kulturelle oplevelser venter og ikke mindst den pulsendre millionby, Istanbul imponerer med sine mange store moskeer og livl...

Grupperejser til Tyskland

Tyskland er en palet med utrolig mange farver og vores rejser til Tyskland er også varieret. Tyskland er én stor naturperle, som gemmer på spændende historie og vigtige handelseventyr. De store flade vidder i nord med sin hvide saltproduktion; de skovklædte højder i mellembjergene med udvinding af g...

Grupperejser til Ungarn

Se Budapest ved Donau s breder, brug sommeren ved Balatonsøen eller udforsk de ukendte sider af Ungarn med Ans Rejser. Bestil din rejse på www.ansrejser.dk.

Grupperejser til USA

USA er et meget stort rejseland og få lande giver adgang til samme mangfoldighed som USA. USA har været det mest magtfulde og indflydelsesrige land siden 2. verdenskrig – og ”The American way of Life” har bredt sig til næste alle afkroge af verden. Landskabet er varieret og kontrastfyldt; her er flo...

Grupperejser til Østrig

Rejser til Østrig: Se Alperne med deres svimlende højde, den fantastiske natur, teater, musik og meget mere på rundrejse til Østrig.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning