Flodkrydstogt på Seinen

Ikke flere afgange i 2018
Vi har desværre ikke flere afgange tilbage i 2018 på denne rundrejse. Hold øje med vores hjemmeside, hvor nye afgange i 2019 vil blive annonceret, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked med det samme. Du er også velkommen til at kontakte os på rejs@ansrejser.dk eller 70 26 00 49.

Nu har du muligheden for at opleve en af Frankrigs store og berømte floder - Seinen - på den attraktive strækning fra Normandiet til Paris. Vi starter i Honfleur i Normandiet og slutter i Byernes By
Paris. Om bord på det komfortable flodpassagerskib MS Renoir får vi nogle afslappende dage med nye oplevelser hver eneste dag. Undervejs passerer skibet kendte landskaber og byer. Nogle steder går vi på opdagelse i land, andre steder står vores bus klar til en udflugt. Hver gang vender vi tilbage til MS Renoir for at spise, nyde udsigten fra det store soldæk, hygge eller bare slappe af.

Bestil hos Ans Rejser fordi:

 • Hurtigt udsolgt i 2017
 • Oplev katedralen i Rouen
 • All Inclusive ombord MS Renoir
 • Dansk rejseleder

Programmet dag for dag:

 • Dag 1 – Afrejse
 • Dag 2 – Honfleur samt MS Renoir
 • Dag 3 – Byrundtur Honfleur og eksklusive badebyer
 • Dag 4 – Fra Caudebec-en-Caux til Rouen
 • Dag 5 – Sejlads på Seinen mod Paris
 • Dag 6 – Byrundtur i Paris
 • Dag 7 – Hjemkomst

Bemærk at turen arrangeres i samarbejde med Hanstholm Rejser

Program

Dag 1 – Afrejse (A)
Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

Dag 2 – Honfleur samt MS Renoir (M, A)
Efter morgenmaden fortsætter vi turen til Frankrig til den charmerende Atlanterhavs by Honfleur. Her ligger MS Renoir klar til at modtage sine gæster. Matroserne bringer bagagen til de reserverede kabiner. Vi mødes til en velkomstdrink og præsentation af besætningen samt middag i restauranten.

Dag 3 – Byrundtur Honfleur og eksklusive badebyer (M, F, A)
Vi bruger formiddagen i Honfleur. Det var herfra maleren Claude Monet trak sine kunstnervenner til sit lille ”paradis” i Giverny for at dyrke den nye kunstretning, impressionismen. Vi går en tur til det gamle havneområde hvorfra mange opdagelsesrejsende tog ud i verden og grundlagde franske kolonier. Vi besøger også Frankrigs største trækirke, St. Catherine. Tilbage ombord på skibet får vi frokost, inden vi tager en eftermiddagsudflugt med bus, hvor vi kører gennem to af Normandiets mest eksklusive badebyer - Trouville og Deauville. På den fashionable Cote Fleurie Riviera lokkes der med kasino, pompøse hoteller, velholdte hestevæddeløbsbaner - her leves livet nogle måneder af året - her bliver ”man” set.  I sæsonen dukker industrifyrster, oliesheiker og kendte filmstjerner som Robert de Niro, Clint Eastwood, George Clooney, Julia Roberts og Harrison Ford op til Deauville Film Festival. Om aftenen sejler vi fra Honfleur mod Caudebec-en-Caux.

Dag 4 – Fra Caudebec-en-Caux til Rouen (M, F, A)
Få kilometer fra Caudebec-en-Caux findes nogle af Frankrigs største klosterruiner. Klostrene havde rige kår i Middelalderen. Et af Frankrigs største og mest imponerende klostre var Abbediet i Jumiéges. I dag domineres området af klostrets kirke, hvis mure er betagende både ved sine smukke linjer som sine dimensioner og de 43 meter høje tårne. Vi når også at se lidt af byen Caudebec-en-Caux inden vi vender tilbage til skibet, som kort før frokost sejler videre mod Rouen. Fra de flade kystområder ved Atlanten rejser naturen sig nu med stejle hvide klinter langs floden. Om eftermiddagen ankommer vi til Rouen. Vi går en tur gennem de charmerende smalle gader til Vieux Marché - pladsen hvor Jeanne d’Arc i 1431 blev brændt på bålet og videre forbi Notre Dame katedralen, som er udødeliggjort gennem Claude Monets berømte malerier af kirkefacaden i forskelligt lys. Rouen er et fantastisk spil mellem gotikkens pragtbygninger og de normanniske bindingsværkshuse. Mange vil mene, at Rouen er Frankrigs smukkeste middelalderby - ikke uden grund. Vi vender tilbage til skibet i god tid inden aftensmaden.

Dag 5 – Sejlads på Seinen mod Paris (M, F, A)
I de tidlige morgentimer sejler vi videre mod Paris. Vi passerer bl.a. Giverny, Mantes La Jolie og mange smukke villaer, der ligger ned til Seinen. Vi får frokost om bord inden en afslappende eftermiddag på skibet. Vi forlader Normandiet og bynavne som St. Germain og St. Denis dukker op. I det fjerne nærmer Paris sig. Et storslået skue - den forbløffende forstad ”La Défense” overrumpler og er et vidnesbyrd om franskmændenes søgen efter fornyelse.  Særlig prominent er ”Menneskehedens Triumfbue” tegnet af den danskfødte arkitekt Otto von Spreckelsen.  Den 105 meter høje bygning dominerer nu hovedstadens silhuet sammen med Eiffeltårnet. Sidst på eftermiddagen lægger vi til kaj tæt ved Eiffeltårnet i Paris. Den sidste aften om bord står i gallamiddagens tegn, skibets kabyspersonale disker op med noget af det bedste fra det franske køkken. Fra soldækket er der en fantastisk udsigt over byen, især når lysenes tændes ud på aftenen.

Dag 6 – Byrundtur i Paris (M, A)
Efter morgenbuffeten er det tid at tage afsked med skib og besætning. Vi forlader skibet og kører en orienterende byrundtur gennem Paris. Vi ser nogle af byens store seværdigheder fra bussen, inden vi sætter kursen mod overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

Dag 7 – Hjemkomst (M)
Vi fortsætter hjemturen med passende pauser. Efter mange oplevelser er vi retur hen på aftenen.

Bestilling

Prisen inkluderer:

 • Busrejse i 4-stjernet luksusbus
 • Ophold i delt kahyt
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 6 x morgenmad, 3 x frokost, 5 x aftensmad og 1 x gallamiddag
 • Drikkevarer på skibet til alle måltider
 • Transport og udflugter ifølge program (ekskl. entréer)
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Tillæg pr. person:

 • Enkeltværelse / enekahyt kr. 2.400
 • Kahyt på øvre dæk kr. 900
 • Enekahyt på øvre dæk kr. 3.200
 • Årsafbestillingsforsikring fra kr. 272

Øvrige informationer:

 • Valuta = Euro

MS Renoir

MS Renoir er fra 1999 og senest renoveret vinteren 2017, således at skibet i 2018 er et Premium Skib med større kahytter. Skibet er et komfortabelt todækkerskib med aircondition overalt indvendigt, lounge med bar og dansegulv. Soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse. Alle kahytter er med eget bad og toilet, tv, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer og 220 volt.